Arama sonuçları: *

1. I

Yardım Airpods pro 2 ile airpods 4 hangisi daha iyi?

Bu iki kulaklığın hangisi iyi ve ne gibi farklılıkları var bilgisi olan var mı?
  2. I

Yardım Acil Kız arkadaşıma Akıllı saat önerisi lazım

Kız arkadaşımın doğum günü ve akıllı saat almaya karar verdim. İphone telefon kullanıyor. Ne alabilirim.
  3. I

Yardım Kız arkadaşıma Akıllı saat önerisi lazım

Kız arkadaşıma doğum gününde akıllı saat alıcam. Bugün vatan veya mediamarktan. İphone kullanıyor. Ona uyumlu 2500 civarına hangi saat almalıyım?
  4. I

Yardım Genel olarak spor için bazende günlük kullanım için hangi kulaklık?

Genel olarak spor için bazende günlük kullanım için hangi kulaklık sebebini de yazar mısınız? Bütçe sorunum yok ama yüksek bütçede vermek istemiyorum max 3 k civarı
  5. I

Yardım Genel olarak spor için bazen günlük kullanım 3 Kulaklıktan hangisini almalıyım

Genel olarak spor için bazende günlük kullanım için hangi kulaklık sebebini de yazar mısınız? Bütçe sorunum yok ama yüksek bütçede vermek istemiyorum max 3 k civarı
  6. I

Yardım Spor yaparken ve normal kullanım için kulaklık önerisi lazım

Kulaktan düşmeyecek kulaklık lazım kulak içi düşünüyorum. Kulak üstü terletir filan. iPhone 15 Pro Max ile kullanacağım. Spor haricide kullanabileceğim bir kulaklık. Müzik ve konuşma için filan işte bütçe sıkıntım yok ama çokta vermek istemiyorum. F/p olursa iyi olur
  7. I

Yardım Spor yaparken kulaklık önerisi lazım

Kulaktan düşmeyecek kulaklık lazım kulak içi düşünüyorum. Kulak üstü terletir filan. iPhone 15 Pro Max ile kullanacağım. Spor haricide kullanabileceğim bir kulaklık. Müzik ve konuşma için filan işte bütçe sıkıntım yok ama çokta vermek istemiyorum. F/p olursa iyi olur
  8. I

Yardım 15 pro max için Kılıf önerisi lazım

Az sonra 15 pro max siparişi vericem ve kılıf istiyorum şeffaf olacak ve magsafe olacak. Spigen 950 Tl ve değer mi yoksa başka marka veya daha ucuz bir kılıf aynı derecede korur mu yardımcı olur musunuz?
  9. I

Yardım BU KULAKLIKLARDAN HANGİSİNİ ALMALIYIM

GENEL OLARAK SAMSUNG S23 DE KULLANICAM ARADA BİR İPHONE 13 DE KULLANICAM. MAX 2 K BÜTÇE VAR FAZLA VERMEK İSTEMEDİĞİMDEN . KONFORMLU OLSUN VE SESİ DIŞARI VERMESİN YETERLİ SAMSUNG BUDS 2 JABRA ELİTE 4 ACTİVE BU 2 Sİ ARASINDA KALDIM. AMA DAHA İYİ BİR KULAKLIK VARSA VEYA DAHA F/P ONUDA...
  10. I

Yardım jabra elite 4 active vs buds 2 hangisi almalıyım

genel olarak samsung s23 de kullanıcam. arada bir iphone 13 de kullanabilirim. rahat olması önemli. birde sesi dışarı vermesin yeterli. fiyat max 2 k düşünüyorum . uygun olursa iyi olur. çok indirimli kaçmayacak bir fırsat olursa 2 k üstünü düşüne bilirim. 1689338014 daha iyi önerileriniz varsa
  11. I

Şuan İndi̇ri̇mde Kulaki̇çi̇ Kulaklik Var Mi?

KAÇMAZ FİYAT DEDİĞİNİZ KULAKİÇİ KULAKLIK VARMI? SAMSUNS S23 VE İPHONE 13 DE KULLANABİLECEĞİM 2 SİNDEDE
  12. I

Yardım KULAK İÇİ KULAKLIK ÖNERİSİ LAZIM.

SAMSUNG S23 VE YERİ GELDİĞİNDE İPHONE 13 İLE KULLANACAĞIM. BÜTÇE 2000 DEN FAZLA VERMEK İSTEMİYORUM. NE KADAR AZ OLURSA İYİ OLUR AMA KÖTÜDE OLMASIN. EN ÇOK İSTEDİĞİM ŞEYLERDEN BİRİSİ KULAKLIĞI TAKTIĞIMDA GÜRÜLTÜYÜ KESMESİ. birde kulaklığı çıkardığımda film veya müziği durdurması. bu olsada...
  13. I

Öneri İPHONE 13 İÇİN KILIF ÖNERİSİ LAZIM

iphone 13 kullanıyorum. spigen bir modelini almıştım ama o modelinde 7 8 ay sonra kılıf genişledi ve telefon içerisinde oynuyor. onun için yeni kılıf almam gerekli. telefonu koruyacak ve güzel duran bir kılıf arıyorum. önerisi olacak varmı? f/p olursada güzel olur. bütçe 300 ama daha uygun...
  14. I

Öneri bu kulaklıklardan hangisini almalıyım?

1- https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-soundpeats-air3-tws-kulak-ici-fiyati,1449939731.html 2- https://www.akakce.com/bluetooth-kulaklik/en-ucuz-huawei-freebuds-se-fiyati,1929640219.html 3-...
  15. I

Öneri İphone 13 için kılıf önerisi lazım

daha önceden ben spigen cyrill kılıf aldım fakat 8 aylık kullanım sonucunda kılıf kendini bıraktı telefon kılıf içerisinde oynuyor :D F/P bir kılıf arıyorum bütçem belli değil f/p kaliteli yani çok kaba olmasın ve korusun telefonu öneri olucak varsa sevinirim
  16. I

Ortalama 500 TL bluetooth Kulak İçi̇ Kulaklik Öneri̇si̇ Lazim

beyler iphone 13 de kullanabileceğim. müzik film izlemelik f/p bir kulaklık arıyorum ortalama 500 bandında 600 filanda olur. ortalama en kalitelisi bile 2 yıl gidiyormuş ondan fazla vermek istemiyorum.
  17. I

Yardım Ortalama 1000 TL kulakiçi bluetooth kulaklık önerisi lazım

Ortalama 1000 civarı bluetooth kulaklık arıyorum. Ses kalitesi iyi mikrofonu iyi olan. Genelde dizi film müzik izleyebileceğim dışardada müzik dinleyeceğim ve arada da olsa telefonla konuşacağım mikrofonu güzel kulaklık önerisi lazım şimdiden teşekkürler
  18. I

Sound peats air3 mü anker soundcore r100 mü ? İphone 13 için

Sound peats air3 mü anker soundcore r100 mü ? Bunlardan birisi mi yoksa başka daha iyisi F/P olatak var mı ? Genelde müzik film ve telefon konuşması için kullanıcam iphone 13 te kullanıcam.
  19. I

Öneri İphone 13 de kullanabileceğim bluetooth kulaklık önerisi olan var mı?

İphone 13 de kullanabileceğim nadirde olsa androidde de kullanabileceğim F/P bir kulaklık arıyorum. Kullanım amacım müzik film ve twich v.s izlemek ve arada birde telefonla konuşmak için kulaklık arıyorum.
  20. I

Sarj Kablosu Önerisi Lazım

Micro-C yani eski samsung sarş kablosundan lazım bana 2 tane 2 metre uzunluğunda ama hızlı şarj edebileceğim marka veya kablo varmı ? 1662282729 f/p olursa güzel olur
Top Bottom