Arama sonuçları: *

1. yucexzzers

MEDİA M. EKRAN KORUMA CAM İSTEĞİMİ REDDETMİŞ

Arkadaşlar merhaba kız arkadaşıma doğum günü hediyesi olarak samsung galaxy watch 7 aldım sigorta ve ekran cam ilave ettim ama anlık sistem hatası sebebiyle temin edilememiştir mesajı geldi ve cam iptal olmuş saati kargoya vermişler bunun önüne geçilemez sanırım Bu saate uygun kırılmaz cam...
  2. yucexzzers

Yardım Galaxy watch 7 40mm vs Huawei gt5 41mm ?

Merhaba arkadaşlar geçen gün konu açmıştım çoğu kişi watch 7 al demişti acab bu iki saat arasında watch 7 daha mı iyi kız arkadaşıma alacağım sanırım watch 7de şarj olayı sıkıntıymış 1-1.5 günü anca çıkartıyormuş kız arkadaşım iş yerinde telefona çok bakamadığı için saatle uğraşıcaj mesajlarla...
  3. yucexzzers

Kız arkadaşım için akıllı saat önerisi

Merhaba arkadaşlar,kız arkadaşımın doğum günü yaklaşıyor ve akıllı saat alacağım bütçem 4.500-7.000 tl arası,açıkçası 7 bin tl bütçemi zorlar ama değecek bir saat varsa düşünebilirim Samsung galaxy watch serisi alıcam önerebileceğiniz güzel özellikli saatler varsa çok sevinirim.
  4. yucexzzers

Yardım Type-c ile bilgisayara video atma

selamlar arkadaşlar gitar videolarımı editlemek için iphonedan pcye aktarma yapıcam ama usb kısmı bende type-c dönüştürücü mü almam gerek ya da hangi yol ile gönderebilirim videoları 6-7gblık videolar yardımcı olursanız sevinirim
Geri