Arama sonuçları: *

1. Uğur Altun

Bluetooth kulaklık tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar iPhone cihazım var. Kendime bluetooth kulaklık arıyorum. Müzik dinleyebileceğim, konuşma yapabileceğim cihaz arıyorum. Airpods Pro düşünüyorum fakat fiyatına değer mi bilemiyorum. Sizce alınır mı?
  2. Uğur Altun

Akıllı Saat Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar. Iphone cihazım var. Apple watch dışında kullanabileceğim akıllı saat arıyorum. Aşağıda linkini bıraktığım saat hoşuma gitti. Uyumlu olur mu? IOS ile Huawei saat kullanabilir miyim? Tavsiye edebileceğiniz bu model ve bu fiyat bandında akıllı saat var mı...
  3. Uğur Altun

Apple Watch SE 2 vs Apple Watch 7

Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtmiş olduğum akıllı saatlerden birini almak istiyorum. Siz hangisini tercih ederdiniz? (İkinci el değil sıfır alacağım.)
  4. Uğur Altun

Apple Watch 7 Alınır mı?

Arkadaşlar merhaba. Apple watch satın almak istiyorum. Aklımda Apple Watch 7 var sizce alınır mı? Şu anki fiyatına değer mi? Telefon rengim mavi olduğu için mavi rengini alacağım. https://www.akakce.com/akilli-saat/en-ucuz-apple-watch-series-7-gps-fiyati,1357730782.html
  5. Uğur Altun

Apple Watch SE 2 Alınır mı?

Apple Watch SE 2 Almak istiyorum. Kullanan var mı? Tavsiye eder misiniz?
  6. Uğur Altun

Apple Kulaklık ve Watch Tavsiye

Merhaba 10.000₺ bütçem var. Kulaklık ve Apple Watch almak istiyorum. Hangi seriyi almalıyım?
  7. Uğur Altun

Akıllı Saat Tavsiyesi

Merhaba arkadaşlar akıllı saat almak istiyorum. Kullandığım telefon iPhone 13 Aklımda apple ekosistemi kurmak var ama malum Türkiye şartları. Fakat Apple diyince parasını sonuna kadar hak eden marka olduğunu düşünüyorum. (Türkiye dışında) Aklımda Apple Watch SE 2 var...
Top Bottom