Arama sonuçları: *

1. A

1600tl Bluetooth kulaklık önerisi

Samsung buds2 yi gördüm başka ne önerirsiniz
  2. A

Orijinal 120w mi şarj aleti öneri

İnternette çok farklı fiyatlarda var 300e de var 800e de bildiğiniz orijinal uygun fiyatlı yer var mı
  3. A

Mi11T pro zırhlı kılıf ve ekran koruyucu önerisi

Yeni telefon aldım eski telefonumda spigen ekran koruyucu ve kılıf kullanıyodum gayet memnundum. Yeni telefonum için baktığımda spigende mi 10t için mi12 için kılıf var ama Mi11T serisi için kılıflar Türkiye'ye gelmemiş yurt dışında var sizlerin önerisi nedir
  4. A

120 TL Şarj Adaptörü önerisi

Öyle hızlı sarj falan o tarz bişey aramıyorum j7 prime sarj edicek. Sadece dandik ilk başta hızlı şarj eden sonradan hızı düşenlerden olmasın
  5. A

Bayan Akıllı Saat Önerisi

Anneme hediye olarak akıllı saat alıcam telefonu samsung. Samsung watch4 modeline baktım fakat çok sportif duruyorlar daha şık bir model arıyorum
  6. A

1000-1500 arası akıllı saat önerisi

Merhaba kardeşime hediye olarak android uyumlu akıllı saat arıyorum bütçem max 1500TL
  7. A

Mi band5 Alternatifi bileklik saat öneri

Daha önce mi band 5 kullanıyordum memnundum. Pandemide pek dışarı çıkmayınca kardeşime verdim o kullanıyor. Bende yenisini almak istiyorum mi band 5 kullandım biliyorum. almışken farklı bir model alayım dedim. Mi band 6 modeli gereksiz pahalı geldi sırf ekran boyutu ve ayda bir iki...
Top Bottom