Arama sonuçları: *

1. OdinSonThoR

1000tl civarına kablosuz kulakiçi kulaklık önerisi

Selamlar kulaklık almak istiyorum, işe giderken, yada arkadaşlarımla buluşmaya giderken kulaklık takıyorum sadece. Yani dışarıya çıktığımda kullanıyorum, 2020'den 2024'e kadar airdots kullandım ve uzun yolculuklarda ağrı yapıyordu, sonrasında QCY T5'e geçtim 1 yıldır kullanıyorum oda zaman zaman...
  2. OdinSonThoR

Bu powerbank alınır mı

https://www.vatanbilgisayar.com/s-link-ip-g11m-10-000mah-2-usb-port-tasinabilir-sarj-cihazi-beyaz.html arkadaşlar powerbankin tatile 3 gün kala bozuldu hemen bir owerbank almam gerek elden alıcam vatandan maks 120 TL'ye üsküdar mağazasında bulunan bir ürün önerin
  3. OdinSonThoR

Xiaomi mi storelardaki indirim hala devam ediyormu

mi, store canpark mağazasından bir mi band 4 aldım şimdi kardeşime alacağım ayı ürünü 2. defa satın alsam sıkıntı çkar mı hala indirim devam ediyor mu bileiniz var mı
  4. OdinSonThoR

Mi band 4 sıfırlandı

elimdeydi sonra değerler var onlar 0 oldu baktım her şey 00 oldu naptım senkronize ettim tele bağlı değildi bağladım yine değerlerim gitmiş
  5. OdinSonThoR

mi band 4 pil

169 TL'ye canpark mi storedan aldım pili 99 aldım yaklaşık 10 dk da kendi seçtiğim wp da parlaklk fullün 1 altında iken şarj 4 azaldı birden değil sanki hızlı azaldı gibime geldi bileklği kaldırınca açılmada yoktu sadece kronometre açıktı tel e bağlı değildi bana çok hızlı azaldı gibi geldi sizce
  6. OdinSonThoR

Ucuz akıllı bileklik ama suya dayanıklı

Biraz kaliteli olsun suya dayanıklı olması lazım kalp hızını fln ölçse yeter
  7. OdinSonThoR

Apple watch s1 alınır mı?

yaklaşık 600 TL'ye bir akrabamdan alıcam kutusu fln var nike kordonu ile vericek android telefondan sıkıntı çıkarır mı birde suya dayanır mı
Top Bottom