Arama sonuçları: *

1. Sheader

Baseus powerbank alınır mı

Dnr da 550 tl ye düşüyor hızlı şarj destekli powerbank ihtiyacım var bu alınır mı
  2. Sheader

Apple Watch 6 alınır mı

2. El Apple Watch 6 buldum 4500 tl ye %86 pil cizik vs yok diyor alınır mu 1730288299 Bu paraya daha üst alınır mı ?
  3. Sheader

Spigen adaptör alınır mı

https://amzn.eu/d/5dQOI2i Bu 400 tl orijinal Apple adaptörü 600 tl Cihazım ip14 %88 batarya Sizce hangisini almayliyim 2 tane orijinal Apple bozdum
  4. Sheader

İp14 için adaptör lazım

pil sagligim %88 orijinal çok pahalı hızlı şarj olan muadili bir adaptör lazım
  5. Sheader

Airpods pro2 min kutusunun şarjı sürekli azalıyor

Geçen hafta AirPods pro 2 aldım kutusunun şarjı kulaklığı kullanmadığım yerde durduğu yerde azalıyor sebebi nedir
  6. Sheader

Airpods pro 2 dokunmatik hakkında

Normalde dokunmatige bir kere tıklayınca şarkıyı durdurması. İki kere de geçmesi lazım ben sadece sesi yükseltip alcaltabiliyorum bi ayarı falan mı var ben mi yapamadım ne yapmam lazım
  7. Sheader

Airpods usb-c ve lightning arasında fark nedir

Dün mediamarkt dan AirPods pro 2 aldım usb c vermişler alırken hiç sormadılar bunlar arasındaki fark sadece kablo mu ip14 kullanıyorum bunun yüzünden yanımda ekstra kablo taşımak zorunda kalacağım
  8. Sheader

İkinci el Apple Watch se mi sıfır 9 mu

İkinci el seri 9 10-12 bin bandında 0 se de aynı para sizce hangisi daha iyi olur
  9. Sheader

Apple Watch önerisi .

4-4.5 k ya kadar ikinci el Apple Watch bakıyorum hangi serisinde hangi özellik var bilmiyorum sahibinden den vs de önerebilirsiniz ben bunu buldum https://easycep.com/apple-watch-series-3-42-mm-space-gray-akilli-saat-5452?srsltid=AfmBOorgLC1OrDzJALx6K3R1Swpel2pFydysIymwWDX_JAN98dFmFvT27m8...
  10. Sheader

2500 tl ye kadar akıllı saat önerisi

Babama hediye olarak akıllı saat almak istiyorum max bütçe 2.5k telefon görüşmesi yapabileceği mikrofonu iyi olması lazım
  11. Sheader

Yardım Bu adaptör çöp mü oldu

Şarja takacağım zaman yere dustu bende alıp telefonumu şarj ettim ardından prizden çekince bir ucu prizin içinde kaldı ve daha önce de konusunu açmıştım telefonum şarjda iken dokunmatik sapıtıyor diye o da bu adaptörden dolayiymis başka adaptörle denedim sıkıntı yoktu bide Orijinal adaptöre 600...
  12. Sheader

iphone 14 ü çakma kablo ile şarj etsem bişey olurmu

şu anda evden başka bir yerde kalıyorum şarj aletimi yanıma almayı unutum çantamdan da çakma airpods pro ma ait çakma kablo çıktı bunu pc ye takıp telefonumu 1 kereliğine şarj etesem sorun olur mu
  13. Sheader

20w type c çıkışlı Powerbank önerisi

Merhaba iphone 14 telefonum için 20w lik powerbank arıyorum kaliteli bisey olsa güzel olur
  14. Sheader

Cakma airpodsu orijinal şarj aleti ile şarj edersem ne olur

Çakma bi airpods pro aldım kaliteli cakma ama kullanlar memnun bunu iPhone’umun orijinal şarj aletim ile şarj etsem şarj aletime zarar verir mi
  15. Sheader

Çakma AirPods pro da ses boğuk geliyor

Bitane çakma airpods pro aldım bunun sesi haylou t15 e göre boğuk geliyor bir kere cs oynarken kablolu kulaklığımda da tıpkı bunun gibi ses boğuk geldi ayarlardan ses çıkışi değiştirince düzelmişti bunda da böyle bisey yapabilir miyim
  16. Sheader

Birebir AirPods pro alınır mi

50euro fiyata alınır mı adam ben 1.5-2 senedir kullanıyorum dedi alınır mı sizce
  17. Sheader

AirPods 2. Nesil alınır mı

Telefonum iphone bununla haylou t15 kullanıyorum hayloudan memenunum yaptığım da biraz popüler kültür e giriyor ama airpods almak istiyorum en uygunu da 2.nesil. Kullananlar memnun mu alınır mı parasına değer mi
  18. Sheader

Mı band 3 üm açılmıyor

Arkadaşlar bugün a101 den mı band 3 aldım ilk defa bir akıllı bileklik aldım acaba bu nasıl açilcak bulamadım nasil açıldığını şarja taktım şarja takınca şarj oluyor vb işaret flaan çıkıyor mı yardim ederseniz sevinirim
Geri