Arama sonuçları: *

1. Arslannn

Öneri 1k akıllı saat bileklik önerisi

Bu bütçede en fp ne vardır
  2. Arslannn

Android samsung watch4 nfc kullanımı mümnkünmü

saati yeni sipariş ettim türkiyede nfc özelliğini kullanabiliyormuyuz aktifse nasıl bir işlem yapmamız lzm
  3. Arslannn

Huawei gt2 pro vs Samsung Watch4 mü

Samsungu yeni sipariş ettim hangisini kullanmak sizce daha iyi olur öbürünü babama vericem siz olsanız hangisini kullanırdınız batarya olayı çok sıkıntı değil benim için o yüzden samsung daha mantıklı geliyor
  4. Arslannn

4000TL ye kadar akıllı saat önerisi

Şu an elimde gt2 pro mevcut ama daha iyi bir modele geçmek istiyorum bütçe biraz daha artabilir 1663397459 Gt2 proyu babama verip tekrar gt2 pro almayı düşünüyyorum daha iyi bir öneriniz varsa açığım bütçe saate göre arttırabilirim
  5. Arslannn

Akıllı saatle NFC ödeme yapmak şu an Türkiye'de mümkün mü

Benim elimde şu an Huawei gt2 pro modeli mevcut içinde nfc destekleyen bir model fakat türkiyede kullanıma kapalı olduğunu öğrendim ki çoğu akıllı saat için bu geçerliymiş türkiyede nfc özelliğini kullanabileceğimiz akıllı saat varmı
  6. Arslannn

Öneri Type-c şarj kablosu öneri

bütçe 100 liraya kadar fp kaliteli uzun süre kullanabileceğim bişey arıyorum
  7. Arslannn

Yardım Huawei gt 2 pro eşleştirme sorunu

Saatş yeni sldım telefonum android note 9 pro ve Huawei in kendi sitesinden bağlama aşamalarını okuyarak sırasıyla yaptım app galery üzerinden hms core. Ve Huawei health indirsim ve uygulama üzerinden eşleştirmeye çalıştığımda hata veriyor sürekli hata aşşağıdaki gibi 1655149419 Farklı 2...
  8. Arslannn

1.500TL'ye Kadar Akıllı Saat Önerisi

fiyat illaki 1500 tl olmak zorunda değil bu fiyata kadar olan fp ürünlerde olabilir ek olarak saat üzerinden görüşme özelliği olsa çok iyi olur 2. el de olabilir
Top Bottom