Arama sonuçları: *

1. XxZeMaHSeRxX

17 pro için kılıf lens hk soru

17 pro turuncu sipariş verdim ve buna yakışan en iyi kılıf techwoven sienna diye düşünüyorum. uyumlu duruyolar çünkü bende beğendim sizce ? ek olarak lens koruyucuda taktırmam lazım mı. çünkü kılfıta lens koruyucu yok .
  2. XxZeMaHSeRxX

Yardım Apple watch saat satış hk soru

mediamarktan apple watch se gps 40mm saat aldm 11.5k şuan sıfır aldm yani mağazadan. açıldı kutusu ve 1 gün kullanıldı sadece. bunu ne kadara satabilirim ve en hızlı nerden satabilirim. yardımcı olurmusunuz
  3. XxZeMaHSeRxX

Yardım Apple watch iade hk soru

Mediamarketten 2 hafta olmadi daha alalı sifir apple watch se gps 40mm İade etmem mumkunmu gidip ? Biri soyliyebilirmi para alabilirmym
  4. XxZeMaHSeRxX

Yardım R50i kulaklik hk soru

R50i yeni aldm beyaz renk ilk sorucagim şey ip bagli kutuda iyi durmuyor onu nasil cikarirm yada kessem olurmu ? Diger sorum ben daha hic kullanmadan direk sarji fulledim oyle kullandim disariya az ses veriyor bu iyi uygulamasinida indirdim sizce hangisini kullanaym ekolayzer den. Ve bassup var...
  5. XxZeMaHSeRxX

Öneri Bluetooth kulaklık önerisi yardım

Daha önce konu açmştm da hiç bakan eden olmadı Bütçem fazla yok 600 700 800 yani. max uzun süre kullanacağım fp bi bt kulaklık öneririmisniz. sesi iyi çıksın fazla dışarıya vermesin bluetooth hemen bağlansın bşka bişi gerek yok aklımdaki qcy t13 anc 679 tl galiba şuan trenyolda.
  6. XxZeMaHSeRxX

Öneri Bluetooth kulaklık önerisi

Max 700 800 e kadar ttech olabilir mesela 800 felanmis ama sizden bi öneri istiyorum ios iphone kullaniyorum uzun sureli kullanaym ses iyi olsun beyaz renk yeterli Qcy t13 nasıldır sizce Alınır mı? 679 tl suan
  7. XxZeMaHSeRxX

NFC Kılıf 16 pro için istek hk

NFC kılıf arıyorumda 16 pro için varmı sarj yemiyen kaliteli böyle
  8. XxZeMaHSeRxX

16 pro telefon kılıfı istek

16 pro var kılıf aslında orjinal şeffaf altı açık olan ama altı açık olduğu ve kamera lens kısmındada boşluk olduğundan nerdeyse her gün tozlanıyor ve kirli gözüküyor arkadan. varmı kendiliğinden lens korumalı altı kapalı güzel bi kılıf önerisi olan tele yakışcak
  9. XxZeMaHSeRxX

Tel kılıfın çok tozlanması hk

16 pro var kılıfı orjinal apple şeffaf. o kamera içi olsun o üst taraf olsun çok tozlanıyo ya. buda kötü gözüküyo her günmü silcem ben kılıfı telefonu.
  10. XxZeMaHSeRxX

Yardım 16 Pro orj kılıf hakkında yardım

şmdi bende 16 pro orjinal şeffaf kılıf var magesafe 2K ya almştm ztn heryerde aynı fiyatı 1 ay oldu kullanıyorm ama tek skntı altı açık olması ve tedirgin oluyorm şmdi iade süremde geçti satarsam satarmym veya satmalımıyım. böyle kullanmaya devammı edeym bişi olrmu yada napaym? ama orjinal...
  11. XxZeMaHSeRxX

Yardım 16 pro orjinal kılıf hk

16 pro için orjinal magesafe şeffaf kılıf var ama altı açık bunun ve tırsıyorm nedense. kullanmaya devam mı etsem yada bunu satma imkanım varmı? napıym 1737841977 @şahin doğan
  12. XxZeMaHSeRxX

iphone 13 kılıf öneri

13 kullanan varsa hangi kılıf kullandığını atabilirmi lens korumalı bi kılıf istiyorumda pek karar veremedim.
  13. XxZeMaHSeRxX

Öneri İphone 13 için kılıf önerisi

magesafe özellikli renkli slikon tarzı seviyorumda böyle şık gözükcek tarzı. öneri alabilirmiyim :)
Geri