Arama sonuçları: *

1. aslak35

Öneri Çizim tableti öneri - F/P

grafik çizimi yapmak için 1000 tl nin altında bir ürün bakıyorum ilk deneyimim olucak kara kalem çalışması yapıyorum ancak hiç çizim tableti ile yapmadım ayrıca ders de çalışıcam yani olabildiğinde f/p bir ürün istiyorum PC için olmalı UGEE çizim tabletini amazonda 850 tl depozito ile 1105 tl ye...
  2. aslak35

Çözüldü✓ 256 lık usb 230 gb oluyor sahtemi

hocam 256 olarak gözüken bir usb aldım ucuz ve ihtiyacım var diye şuan baktığımda 230 gb gözüküyor cihazı açtım denemek için normalmidir iade etmelimiyim ...
  3. aslak35

Usb bellek (yazılım)

linux dağıtımlarından biri kurmak için usb ssatın almak istiyorum çok yüksek bir bütçem yok f/p arıyorum bunu buldum ne diyorsunuz hocam ? https://www.teknosa.com/kingston-datatraveler-exodia-dtxon256gb-256-gb-32-usb-bellek-p-786120210
  4. aslak35

Usb bellek ve hdd'ler öneri

usb bellek bakıyorum işletim sistemi kurmak ve içinde çalıştırmak için ortalamanın biraz üstünde hızlarda usb bellek hdd veya taşınabilir ssd önerisine ihtiyacım var bütçem çok kısıtlı genel olarak uzun vadeli kullanıcağımdan kaliteli bir şey istiyorum ama bütçe zorlamasında istiyorum buna göre...
Geri