Arama sonuçları: *

1. lerensavasl

150-200TL Arası Laptop Çantası Önerisi

Lenovo v330 15IKB laptop var. 15.6" ebatında. Buna uygun bir laptop çantası arıyorum. Ancak sırt çantası gibi değil de boyundan asmalı el çantası gibi arıyorum. Geniş, bol fermuarlı bir şey olursa daha iyi olur. Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
  2. lerensavasl

140-150TL Soğutucu Önerisi

TX Red Alert 6 kullanıyordum bozuldu. Fiyatlarına tekrar baktığımda uçççmuş. Ben 100TL'ye almıştım şimdi olmuş 250. Yeni bir soğutucu almayı düşünüyorum ancak RPM değerleriyle ilgili bilgilere ulaşamıyorum. Benim hava ızgaraları ortada olduğu için, fanı da ortada olan ve yazana göre 1000 RPM...
  3. lerensavasl

Kaliteli USB 3.1 Çoklayıcı Önerisi

Arkadaşlar iyi günler. Laptopumda 2 adet soket var. Yetersiz kalıyor. Bu yüzden çoklayıcı arıyorum. Önerebileceğiniz kaliteli şeyler var mı? Hatta girişi USB ama bilgisayara takılan tarafı Type-C şeklinde olursa çok daha güzel olur. Bir de çok pahalı olmasa güzel olur. Şöyle 40 50TL gibi yeterli.
  4. lerensavasl

Öneri USB 3.0 Çoğaltıcı Önerisi

Merhabalar. Benim laptopta 2 adet USB girişi var. Benim daha fazlasına ihtiyacım var ve çoğaltıcı arıyorum. Kaliteli, sıkıntı çıkarmayacak çoğaltıcı önerilerinizi bekliyorum.
  5. lerensavasl

USB 3.0 Çoğaltıcı Önerisi

Merhaba arkadaşlar. Laptop için benim bir çoğaltıcıya ihtiyacım var. Bu çoğaltıcının kaliteli bir şey olması gerek. Öyle yok temassızlık yapıcak, bana sıkıntı çıkaracak bir şey olmaması gerek. Daha önce çoğaltıcı kullanıp memnun kalan arkadaşlar varsa önerilerini bekliyorum. Kablosu ise uzun...
Geri