Arama sonuçları: *

1. oaK´

40k mah üstü powerbank önerisi ^^

hocamlar selamlar macbook şarj edebilen 40k üstü powerbank bakıyorum, hızlı şarj büyük bi etken değil ancak olursa tadından yenmez bütçe max 3k ancak çok harika bi model varsa zorlayabilirim.
  2. oaK´

MacBook için 60W+ şarj önerisi

hocamlar magsafe kablom bozulmuş sanırım şarj etmiyor. O yüzden type c kablo gerekiyor adaptör ile beraber. Macbook destekleyen 60watt üstü bi set arıyorum
  3. oaK´

Laptop çantası önerisi?

arkadaşlar seyehat ve laptop için bi sırt çantası arıyorum önerisi olan var mıdır? bütçe belli değil modele göre değerlendireceğim ama f/p bi şeyler olursa iyi olur laptop macbook olduğu için çok büyük çantalar olmasına gerek yok sanırım laptop ve kulak üstü kulaklık dışında yer kaplayacak bi...
  4. oaK´

hdmi kablosu önerisi

1080p 75hz için hdmi kablosu gerekiyor 2 metre
  5. oaK´

Laptop standı önerisi gerekiyor.

https://www.hepsiburada.com/xrades-tum-modellerle-uyumlu-celik-sinirsiz-acida-kolay-ayarlanir-laptop-standi-yukseltici-altlik-p-HBCV00004DG1DP?magaza=Xrades bu ürünü buldum sizce alınır mı yoksa daha ucuza aynı kalitede ürünler var mı?
  6. oaK´

Laptop u monitör koluna bağlayabilir miyim?

dual monitör kolum var ancak diğer kol boşta o kola monitör yerine laptopumu takmak istiyorum bu mümkün mü?
Geri