Arama sonuçları: *

1. Heath Ledger

geforce now

Güncelleme: kodlar dağıtıldı
  2. Heath Ledger

GeForce Now için oyun önerisi

Geforce Now türkiyeye geldi. Şimdi sıra oynanılabilecek güzel oyunları paylaşmaya geldi. Sonuçta her oyun geforce now da olmadığı için bu hizmeti alacak kişiler hangi güzel oyunları oynayabilir diye görsünler istedim. Geforce now hizmetinin getirmiş olduğu lag çok az olsa bile rekabetçi oyunlar...
  3. Heath Ledger

Game+(GeForce Now) yaşanılan sıkıntılar

Öncelikle şunu belirtmek istiyorum, Game+'ın sunduğu hizmet henüz betada. Arkadaşlar 1 yıldır hizmette olan avrupa sunucularında yaşanan pek bir sıkıntı yok açıkcası ancak sunucu avrupada olduğu için ping sorunları gerçekten can sıkıyor. Game+'ın açmış olduğu türkiye sunucularında ise ping...
  4. Heath Ledger

geforce now aktivasyon limiti doldu hatası

arkadaşlar dün gece abdullah hacıgül ün dağıtmış olduğu kodları denerken limite ulaştım. bugün ise elime bir kod geldi ancak limite ulaştığım için kullanamıyorum. bekleyince düzelir mi? bilgisi lan var mı? (yeni hesap açmak için telefon numarası istiyor, o yüzden yeni hesap açamam) aldığım...
  5. Heath Ledger

Ücretsiz GeForce Now Nasıl Kullanılır?

arkadaşlar geforce now`ı denemek için pc me yükledim ancak kayıt ol seçeneğine basınca ön kayıt kısmına atıyor ve ön kayıt yapınca da kayıdımı görmüyor( çünkü ön kayıt) kayıdımı görmediği için de hiçbir oyunu deneyemiyorum. çözümü nedir bilen var mı? nasıl ücretsiz bir şekilde deneyebilirim?
  6. Heath Ledger

GeForce Now ne kadar internet yer?

Arkadaşlar kötü PC ile GeForce Now kullanmayı düşünüyorum. ancak evdeki internetim kötü. ebdeki iyi bilgisayarda genellikle oyunlarda telefonumu pc ye bağlayıp telefonun internetinden oyun oynuyıorun. cs go da el başına 20-50 mb arası bir şey yiyor. kötü bilgisayarda geforcce now ı bu şekilde...
Top Bottom