Arama sonuçları: *

1. Respiky

GeForce Now İndirime Girer mi?

23 Ekim-1 Kasım 2021 Tarihleri arasında "GFNOZELTEKLIF" koduyla 74.90TL olan 1 aylık paket 49.90TL'e alınabiliyordu. 12 Kasım-18 Kasım 2021 Tarihleri arasında GFNINDIRIM1AY kodu ile 1 Aylık paket 44.90TL GFNINDIRIM3AY kodu ile 3 Aylık paket 124.90TL'ye alınabiliyordu. Ayrıca Paycell kart ile...
  2. Respiky

150TL GeForce Now'a Verilir mi? (ACİL)

Şuanda GeForce Now Almak İstiyorum çok Tereddütte kaldım, internetim 85mbps down/ 8mbps upload'a sahip 3 aylık almak istemiyordum ama aylık fiyatı 75TL, avrupa sunucusunda founders paketi kullanıyordum türkiye sunucusa geçirmenin bi yolunu yöntemini bulamadım o yüzden yeni hesap açtım yardımcı...
  3. Respiky

Avrupa hesabımı nasıl Türkiye'e Taşıyacağım (Geforce Now)

sorum aynı başlıkta ki gibi
  4. Respiky

An İtibariyle GeForce Now Türkiye ÇIKTI !

GeForce Now Türkiye Sunucuları Aktif Durum'da İyi Oyunlar Dilerim, Ayrıca Aylık 49.90TL Fiyatlandırma Seçeneği 3 Mayıs'da Geliyormuş Sanırım
  5. Respiky

Mesut Çevik Okadar Haklısın Ki ! (GeForce Now Türkiye)

PlayStation Türkiye'nin Bile Ülkemiz Şartlarına Rağmen Özel Fiyatlandırma Yapmasına Rağmen Devletimizden Halden Anlayan Biri Halen Çıkmadı. GeForce Now'a Geldiğimizde ise Yurtdışında Birim Olarak Baz Alırsak Biraz ''Empati'' ile GeForce Now'ı 6 Aylığına 5TL'e Aldığınızı Varsayın.
Top Bottom