Arama sonuçları: *

1. Hudzell

Geforce Now Beta'da Sıra bekliyorum ?

şaka gibi premium gereği sıra olmamalıydı hadi diyelim sunucular dolu betanın açılmasına 3 gün var o zaman ne olacak düşünemiyorum bile. 1615579056 edit şu anda hiçbir oyuna girilmiyor wtf
  2. Hudzell

Geforce Now İstanbul Sunucusu ? ve Sunucu Hız Testi

zaten beta erişimim vardı oyun oynarken web tarayıcısı açıldı durumdan yararlanmak istedim bende birkaç farklı siteden hız testi yaptım Yanlış bilmiyorsam ilk ankara'da sunucu açmışlardı ve şimdi hız testi yaparken istanbul sunucusu kullanıldığını fark ettim şaşırdım sizleri de bilgilendirmek...
  3. Hudzell

Peki siz Geforce Now Premium alacak mısınız ?

Dostlar bildiğiniz üzere Geforce Now Turkcell ile ortaklık yaptığından dolayı paket fiyatları normalin üzerine çıkmış durumda. Premium, Global versiyonunda 5 dolara tekabül eden bu fiyat ülkemizde 10 dolar gibi bir fiyat ile bizlere sunulmakta. Birçok içerik üreticisi zaten bu fiyata tepkili ve...
  4. Hudzell

Geforce Now GFN+ Beta Erişim Kodu Çekilişi !

Selam dostlar ben Hudzell. Geçtiğimiz günlerde Nvdia Geforce Now Türkiye Facebook sayfasının yaptığı "100 adet" beta kod çekilişinin kazananlarından biriyim. Kazanana ve arkadaşına birer kod olmak üzere 2 kod verdiler. Birini kendim kullanıyorum diğer kodu da verecek herhangi bir arkadaşım...
  5. Hudzell

Geforce Now Beta kodu çekilişi kazananlardanım ancak kodu vermiyorlar ?

dostlar geçen günlerde nvdia hem twitter hem facebook grubunda 100 adet beta kodu çekilişi yapmıştı ben de kazananların arasındayım. ve bizlere onlara yorumlarına e mailimizi yazarak yanıt atmamızı istediler üstünden neredeyse 1 gün geçecek diğer kazananlar kodlarını kullanmaya başlamış bile...
Geri