Arama sonuçları: *

1. Ricciardo

GAME+ 50TL Steam Cüzdan Kodu Hediyesi!!!

Arkadaşlar geçen ayın 20'si idi yanlış olmazsam, GAME+ Premium üyelik satın aldım. 3 aylık satın almak isterdim ancak okul durumlarından dolayı vaktim olmayacak zamana üyelik almak istemedim ve tek aylık üyelik alıp, bir ay dolmadan iptal ettim ve tabii ki her üyelik sistemindeki gibi bu ay...
  2. Ricciardo

Yardım GFN CS:GO Mouse Delay

Arkadaşlar GAME+ premium aldım bir süre önce. Apex Legends, CS:GO, Firewatch, Witcher 3 ve Payday 2 oyunlarını denedim. Yani hem online hem offline testler gerçekleştirdim. İnternetim tüm önerilen değerlere uyuyor, yeni gelen adaptif vsync açık ve tüm ayarlarımı doğru yaptım. Hiçbir oyunda ciddi...
  3. Ricciardo

Turkcell'in Gücü (Zam Yaptırdık 😎)

Arkadaşlar ne zamandır GAME+ fiyatlarından şikayetçiydik, diyorduk ki yahu niçin bu servise tüm Avrupa'dan fazla ödeyelim?? Turkcell bizi duydu ve dedi ki "sizi ezdirtmem", böylelikle GeForce NOW Global fiyatları aylık 10euro oldu, yani anlık olarak 87tl 🤯 Bu yanlışlıkta bir iş var, Avrupa'dan...
  4. Ricciardo

GAME+ Bekleme Sırası Yok?

Arkadaşlar selam, az önce basic plan ile GFN Tr üyeliğimi başlattım. Sıraya girdim oynamak için ancak sırada kaç kişinin önümde olduğu bilgisini göremiyorum, globalde böyle değildi. Sizde yazıyor mu "önünüzde x kişi var" gibisinden?
  5. Ricciardo

GAME+ Geri Adım Atacak mı?

Arkadaşlar GAME+ fiyatlandırmasını kimse sevmedi, lokal indirme olmadığı gibi malesef lokal bindirme oldu :( Üstüne üstlük Türkiye'den bağlanan kullanıcıların GFN Global hizmetinden ücretli yararlanmasının da engelleneceği duyuruldu ve millet kızgın. İki büyük hata üst üste yapıldı, sizce GAME+...
  6. Ricciardo

Yardım GeForce NOW Hangi Ayarları Kullanmalıyım?

Arkadaşlar selam, öncelikle beta kodum yok :) Tr sunucuları betadan çıktığında hangi ayarları kullanmalıyım? Seçenekteki ayarlar iyi mi, yarış modunu mu düşünmeliyim veya başka fikriniz varsa yazabilirsiniz. (İnternet test sonucum da aşağıda)
  7. Ricciardo

GeForce NOW Tr Sunucusu Ping Değerleri

Arkadaşlar selam, başlık yeterince açıklayıcı oldu mu emin olamadım açıklıyorum. GeForce NOW'ın tr sunucusu kapalı beta da olsa resmen faaliyet göstermeye başladı, yani işler durumda. Peki tr çapında pingler ne durumda? Ben Diyarbakır'da Superonline ile 4 test yaptım ve internet başka işler için...
Top Bottom