Arama sonuçları: *

1. D

İnternetim GFN'e yetermi sorusunun cevabı!

Merhaba arkadaşlar bugün forumda çok fazla gördüğüm bir soruyu cevaplıyacağım Acaba internetim geforce now'a yeter mi? Bunun cevabı çoğu zaman yanlış veriliyor adamın 15mb interneti vardır hiç donma yaşamaz diğerinin 50mbit interneti vardır donmadan duramaz yani mbit'le karar vermeyin yanlış...
  2. D

Cloud gaming Rage atma problemleri

Bildiğiniz gibi benim bir sürü geforce now konum var 1 yılı aşkındırda kullanıyorum geçenlerde 100mbps internete geçtim millenicom modemini bana bedavaya verdiler ama modem sadece süs olsun diye yemin ediyorum hiçbir işe yaradığı yok ısındıkça hız düşürüyor sadece 2.4 ghz desteği var felan...
  3. D

Game+ Sırası hakkında

Şimdi sayın geforce now uzmanınız bu konuyada bir açıklık getiriyor birileri diyor yok sıra bekliyorum bu sıra ne arkadaşlar probleminizmi var? bedava sürümde zaten sıra bekleniyor hayır ne bekliyordunuz tak diye girecekmiydi. Sıraların bu kadar uzun olmasına gelicek olursak daha açılalı 2...
  4. D

DEV HİZMET/8 GAMEPLAY TEK VİDEO

reklam yapmak için yapmıyorum arkadaşlar zaten kanal öyle büyük bir şey değil ben geforce now konusunda bu forumda en çok ilgilenen insanlardanım gameplay videosu isteyen insanlar merak eden insanlar vardı görüntüler türknet 100mbps fiber optik internetle çekilmiştir ara sıra donmaların sebebi...
  5. D

Geforce now Game+ Fiyat rezilliği

Evet arkadaşlar biliyorum bir çok konu açıldı fakat benim baya bir geforce now konum var kendisinide sabah akşam kullanıyorum e tabi ben açmassam olmaz Konumuz bugün açıklanan Game+'ın fiyatı. Ben şöyle kaba bir fiyat analizi yaptım ve bu fiyat diğer allience'lara göre ucuz olsada ülkemiz...
  6. D

GFN Allience Game+ saçmalığı/GFN TR serveri

bildiğiniz gibi türkiye sunucusu açılıyor tam bir tarih yok ama ben pek yakın gibi hissedemiyorum neyse konumuza geçelim konumuz şu game+ yani geforce now'ın türkiye allience'ı nın yaptığı saçmalık GFN Allience nedir? Geforce now allience nvidia nın server açmadığı ülkelerde bazı firmaların...
Top Bottom