Arama sonuçları: *

1. Ellie Williams

Geforce now tr sunucu qalitesi

Iyi hoş sira yok ama tr serverda aman aman iyilik göremedim gene avrupaya göre bir nebze iyide csde 6.7 sensivity yaparken 5.4 sensivity de ayni performansi aliyorum görüntüde pixelleşme gene var ama nadir 25 mpbs internetim var çogunlukla çikmiyo ama arada sari ağ cikiyo normalmi
  2. Ellie Williams

Turkcell iyice batirdi

Parasiyla bile satmiyolar turkcell napiyosun aloo Ss i atamiyorum 3 mb den ama satin almak istediğimde sirani bekle mail attigimizda alabilirsin diyo ?
  3. Ellie Williams

Geforce now ın açilmasina son 24 dk

Geforce now ın açilmasina son 24 dk kaldi beklentileriniz neler.
  4. Ellie Williams

Geforce now premium.

Geforce now premium gece saatleri içinde açilirmi yoksa yarin gündüz gibimi açilir
  5. Ellie Williams

Forumdaki yanliş anlaşilma

Arkadaşlar geforce now eu da founders üyeligi olupta tr ye geçicekler için 50 tl çoğu kişi 75 tl den 50 ye düsücek diye anladi glb bu eu dan tr ye founders üyelikle geçiceklerede 1 yil 50 tl olucak sadece
  6. Ellie Williams

Geforce now alicakmisiniz

İlk ay merak ettiğim için alicam başka almayi düşünen varmi geforce now ı
  7. Ellie Williams

Geforce now premium üyelik

Merhaba geforce tr serverlarini açtiğinda premium üyelik almam lazim sıra bekleme işleri nasil olur direk girebilirmiyim yada üyelik aldiğim halde beklermiyim sira
  8. Ellie Williams

Mining ciler durmuyordu geforce

Mining ciler bi ara geforce now da mining yapmaya çalişmiş günlük 20 dolar gibi bir para kazanarak sonradan fixlenmiş bu konu hakkinda ne düşünüyosunuz ? adamlar bizim ekran kartlarini sömürdüler yetmemiş nvidia nin kartlarini kaziyolar :)
  9. Ellie Williams

Geforce now fiyat tahmini

Merhaba geforce now 15 mart da açıldiğinda sizce ne kadar bi fiyatla çikar tahmini ? bazi işlerim için 1 aylik almam lazim türkiyenin durumu ortada çok siralar olucaktir
Top Bottom