Arama sonuçları: *

1. Halsiz

Geforce Now indirimi Ne Zmn gelicek?

Arkadaşlar Geforce Now indirimi ne zmn gelicek gelirse beni etiketlermisiniz lütfen baya oyun stokladım ama hala indirim gelmedi dayanamayıp 470 tl olanı alıcam şimdi ama alır almaz indirim gelirsede pişman olmakda istemiyorum :d @Che_ Hocam gelirse etiketlersiniz deilmi siz aldınız mı bide onu...
  2. Halsiz

Yardım Geforce Now da EA Aboneliği ile oyun nasıl oyun oynanır?

Geforce now da ea oyunlarını oynamak için ea satın aldım steam den ama nasıl oynıycam böyle bi seçenek çıkıyor?
  3. Halsiz

Geforce now anlayamadığım sıkıntı?

Arkadaşlar steam den 70 tl ye star wars fallen order aldım ea de 8 tl ye oynaya biliyorum doğru ama gfn de oynıycaktım bu oyunu ama gfn de oyunu açıyorum ama beni kütüphaneye atıyor ve oyunu açmıyor bakın görseller bu şekilde son fotoğrafta oyunu şahsi bi şekilde satına aldığımı görüyorsunuzdur.
  4. Halsiz

Geforce Now Türkçe Yama?

GeForce Now'da Türkçe dil desteği olmayan bir oyun oynuyorum ve İngilizce olduğu için hiçbir şey anlayamıyorum. Oyunun dosyalarına da erişemediğimden Türkçe yama kuramıyorum. Sizlerin bildiği bir yöntem var mı? Bir şekilde yama yüklenebiliyor mu? Artık Xbox Gamepass bile geldi dosyalara erişim...
  5. Halsiz

Yardım GeForce Now daki eklenen oyunlar bi zaman sonra gidiyorlar mı?

Yaw bu GeForce Now da xbox gamepass gibi mi yani eklenen oyunlar bi zmn sonra gidiyorlar mı??
  6. Halsiz

GeForce Now Üyeliği alınır mı??

Arkadaşlar GeForce Now üyeliği almayı düşünüyorum sizce alınır mı? şuanda yaz indirimi de var sizce değermi alınırsa da hangi paketi almalıyım yardımcı olurmusunuz
Top Bottom