Arama sonuçları: *

1. Bakiki

CS 2 fps sizde de düşük mü şuan

normalde en az 100 fps oynardım ama şu an 30fps bandında geziyor sizde de böyle mi bende mi problem var
  2. Bakiki

Yardım Fifa mevcut değil hatası

Arkadaşlar epic games'den fifa 24 aldım fakat kütüphaneye baktıgımda böyle mevcut değil diyor. Ea uygulamasında ise direkt indirebiliyorum neden acaba
  3. Bakiki

The walking dead: the telltale kolla mı oynanmalı klavyeyle mi

Sizce the walking dead: the telltale definitive series kolla mı oynanmalı klavyeyle mi?
  4. Bakiki

resident evil 2 remake güncel türkçe yama var mı

resident evil 2 remake güncel türkçe yama var mıdır
  5. Bakiki

Güzel Hikayeli Saran Oyunlar

Arkadaşlar merhaba sizden ricam bana güzel hikayeli ve saran bir oyun önerebilir misiniz. Ağır veya hızlı olması önemli değil böyle boş vakitlerimde oynayabileceğim bir oyun istiyorum. Mümkünse yeni oyunlardan ve böyle aşırı popüler olmayan oyunlar istiyorum (rdr gibi cünkü zaten oynamısımdır)...
  6. Bakiki

Fifa 23 ara sahneler ve duran toplarda kasma sorunu

normalde 100 fps civarında alırken ara sahnelerde ve duran toplarda fps 2ye 3 e düşüyor sorun nedir sizce
  7. Bakiki

Mortal Kombat 11 mi İnjustice 2 mi?

Mortal kombat 11 ultimate edition 25,50 tl İnjustice 2 Legendary Edition 19,80 tl sizce hangisi daha mantıklı arkadasım ve ben alcaz
  8. Bakiki

Yardım Sea Of Thieves Sesim Gitmiyor

Merhaba sea of thieves'te arkadasımla oyuna girdik fakat ben bas konuş yaptıgımda sesim gitmiyor ama megafonla bas konuş yaptıgımda sesim gidiyor bunun nedeni nedir acaba
Top Bottom