Arama sonuçları: *

1. F

The Forest Trainer Önerisi

WeMod diye bir trainer buldum ama herşeye premium istiyordu the forest için bedava bir trainer önerir misiniz?
  2. F

Öneri Bedava strateji oyunu önerisi

Bedava strateji oyunu önerilerinizi bekliyorum. 1939 ile günümüz arasında geçerse güzel olur.
  3. F

Öneri Hangi Sepet Daha Iyi?

1. Sepet MGS GZ Arma 3 2. Sepet MGS GZ Ready or Not Squad 3. Sepet MGS GZ Squad Birkaç düşük fiyatlı oyun (öneriye açığım) Hangi sepet?
  4. F

MW2 tek oyunculu ödülleri nasıl alınır?

MW2'nin tek oyunculusunu bitirdim görevlerde ödül gözüküyor. Onları nasıl alabilirim?
  5. F

MW2 hesabı nasıl kurtarılır?

Steam'de 40'tan fazla saatim var Battle.net'ten MW2 aldım. Açılırken bir şeyler sordu ben de bu hesaptan devam et dedim. Amma velakin eski hesabımı değil yeni bir hesabı verdi bana. Eski hesabımı nasıl alabilirim?
  6. F

Yardım Steam'deki Warzone 2.0 ile Battle.Net'den alınan MW2 birlikte çalışır mı?

Steam'deki Warzone'den doğru Battle.net'den indireceğim MW2'ye Steam'den girdiğim Warzone'den doğru girilebilir mi?
  7. F

289 TL'ye Ready Or Not, MGS: V Ground Zeroes ve COD: MW 1000 CP alınır mı?

289 liraya bu sepet nasıl?
  8. F

Mw2 Battle Pass Değer Mi

2400cp alıp önce bp alıp sonra içinden çıkanlarla deepwater paketini almayı düşünüyorum. Sizce eder mi?
  9. F

Ready or Not Alınır Mı?

99 liraya alınır mı veya indirime girer mi?
  10. F

MGS5 11. Görev Açılmadı

10 dahil 10'a kadar bütün görevleri bitirdim fakat 11. bölüm açılmıyor. Bildiğim kadarıyla Cloaked in Silence DLC'sinin görevi ve DLC bende var. Nasıl açtırabilirim?
  11. F

MGS5 Phantom Pain Alınır Mı?

MGS V TPP alınır mı?
  12. F

Öneri Bu 3 oyun alınır mı??

Çok para harcamadan şu 3 oyunu almayı düşünüyorum siz ne diyorsunuz? Papers, Please. Potion craft alchemist Simulator. 60 seconds reatomized.
  13. F

Stardew Valley Save Editor İle İtem Veriliyor Mu?

Veriliyorsa nasıl veriliyor?
  14. F

Öneri Steam'den oyun önerisi

Fiyat çok önemli değil ama 150'yi geçmese güzel olur. Oyun zevkimi şöyle anlatayım.
  15. F

Steam 5.59 Liraya Ne Alınır?

Yeni etkinlikten çıkan kartları satıp 5 lira 59 kuruş elde ettim. Oyun önerir misiniz düzgün yoksa level atlanır mı o parayla?
  16. F

Yardım Stardew Valley Tek Kişilik Saveye Arkadaşım Girebilir Mi?

Yerel ağdan bağlanamayız. Arkadaşımı tek oyunculu dünyama nasıl alabilirim? Hamachiyle falan yapılıyor mu?
  17. F

Stardew Valley Kışın Nasıl Kazanç Elde Edilir?

Bi salaklık yapıp serayı açmayı unuttum. Eşyalarım böyle. Sizce ne tür bir yolda kazanç elde etmeliyim? He birde görünen yerde duran korkuluk sağdaki bide biraz da aşşağıdaki tarım alanlarını korur mu? 1671215469 eşyalarım
  18. F

Stardew Valley bir haftada 2 hediye verdikten sonra doğum gününde veriliyor mu?

Abigail'in doğum gününden önce o hafta 2 hediye versem doğum gününde verebiliyor muyum tekrar?
  19. F

osu! Mouseyi Hızlı Çevirirken Oyun Kasıyor

Özellikle 5-6 yıldızlı maplerde aniden mouseyi atınca FPS drop yaşıyorum. Nasıl düzeltebilirim?
  20. F

PUBG Perspektif Değişmiyor

Yeni güncellemeyle oldu galiba. Perspektif değiştiremiyorum tuşla. Değiştirmenin yolu var mı?
Top Bottom