Arama sonuçları: *

1. Deysz

God OF War gamepad ile mi yoksa klavye ile mi oynanmalı ?

Logitech f310 gamepad'ım var gamepad kullanmaya pek alışkın değilim klavye-mouse ile mi daha güzel olur yoksa gamepad ile mi ?
  2. Deysz

Arkadaşlar ile oynanacak survival oyun önerisi

Şu zamanlar oynayacak oyun arıyoruz bildiğiniz güzel 2 - 3 kişi beraber oynanabilecek survival oyun önerilerinizi bekliyorum Steam üzerinden olursa iyi olur fiyatı önemli değil
  3. Deysz

FH4 Bilinmeyen yazılım uzantısı hatası

Merhabalar Forza horizon 4 açmaya çalıştığımda bu şekilde hata alıyorum çözümünü bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
  4. Deysz

CS:GO bıçağımı kaç liraya satabilirim?

Bir site üzerinden şansa Falchion knife | gamma doppler(phase1) çıkardım aşınması oldukça düşük 0.0077 bu bıçağı nerede ve ne fiyata satabilirim?
  5. Deysz

Xbox Game Pass'den indirdiğim oyunu steama aktarabilir miyim

Xbox game pass üzerinden 7 Days to Die oynuyordum Game Pass süresi bitince oyunu steam üzerinden satın aldım oyunu ve save dosyalarını steama aktarabilir miyim yoksa tekrardan steamden mi indirmem gerekiyor ?
  6. Deysz

Battlefield 1 ekran renk değiştiriyor

Merhabalar BF1 indirimde iken almıştım dün akşam oyunu indirip girdiğim zaman 1 saat sonrasında ekran ilk başta sarı olmaya başladı sonradan rengarenk olmaya başladı bunu nasıl düzeltebilirim ?
  7. Deysz

Amazon Prime LOL Eylül kapsülü

Arkadaşlar Amazon prime LOL Eylül ayı kapsülü açılmış almayan alabilir https://gaming.amazon.com/loot/leagueoflegends?ingress=amzn&ref_=SM_LOL11_P4_CRWN
Geri