Arama sonuçları: *

1. walter

hikayeli oyun önerisi

gamesatıştan 3 oyun 50 liraya oyun alıyorum, gow ragnarok ve detroit alacağım ama 3. oyuna karar veremedim. hikayeli harika oyunlar olsun. şimdiden teşekkürler
  2. walter

Yardım Open IV nasıl mod yüklenir?

Open IV yükledim ama youtube'a bakınca sadece indirmeyi anlatmışlar mods klasörüne atınca çalışmıyor modlar indireceğim mod da budur: https://gtacache.com/gta5/mods/garage/
  3. walter

GTA 5 ONLİNE NASIL OYNANIR

başlığı biraz alakasız ama 25 TL'ye online gta 5 var game satışta. daha önce oradan oyun almıştım güvenilir olduğunu biliyorum. aşağıdaki özelliklere bakarak online oynayabilir miyim onu bana söyleyebilirseniz sevinirm. link de burada...
  4. walter

Yardım Hades sağlık hilesi lazım

Hadeste sürekli ölüyorum hileli/hilesiz bir yol varsa bana iletirseniz sevinirim
  5. walter

Yardım Oxygen Not Included yemek sorunu

Oxygen Not Included'da yemek makinem var fakat kolonim açlık sıkıntısı çekiyor. Yemekleri nasıl yedirebilirim?
  6. walter

Yardım Metro 2033 Save noktalarına dönebilirmiyim?

Oyunda bir yerde takıldım ve nasıl geçeceğimi öğrenmek için ytden videolara baktım ve geçtiğim yerlerde sandıklar var. O save noktasına dönebilirmiyim?
  7. walter

Yardım Arkham Asylum oyun açılmıyor :/

Şöyle bir hata alıyorum çözebilen varsa veya ne yazdığını anlayan varsa yardımınızı bekliyorum:
Geri