Arama sonuçları: *

1. itsmertkadir

CS2 MAX HZ KULLANAMIYORUM 4:3

Arkadaşlar 244hz monitörüm var fakat kullanamıyorum win 11 e geçiş yaptıktan sonra bu oldu win 10 da sağlıklı bir şekilde çalışıyordu bunu nasıl düzeltebilirim. 16:9 1920x1080 240hz yapıp sonra tekrardan 4:3 e çekiyorum 1280.1024 240 hz yapıyorum ayarladan çık gir yapınca 75 hz olmuş oluyor ve...
  2. itsmertkadir

Far Cry 4 mü almalıyım 5 mi ?

Arkadaşlar hangisini almalıyım. Seriyi bitirme amacım yok o yüzden 3 ten falan başlamayı düşünmüyorum hem Steamin usd mevzusundan dolayı hazır indirimken alayım diyorum. Hangisi daha çok sarar oynanış görev hikaye açısından bu tarz oyunları seviyorum. Genel olarak hikayeli oyunları fakat bazı...
  3. itsmertkadir

Fivem Gta5 Anlık Drop,Takılma Oluyor

Merhaba arkadaşlar sistemim imza da mevcut. Normal gta5 oynarken hiç bir sıkıntı yok yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynuyorum fakat konu fivem'e gelince bölye olmuyor ve online olduğundan en yüksek ayarlarda değilim çoğu ayar normal de şehir içinde diğer oyuncuların olmadığı bir yerde bile...
  4. itsmertkadir

Fivem düşük fps alıyorum

Merhaba arkadaşlar fivem gta 5 rp sunucusunda oynuyorum fps düşüyor 20 leri falan görüyorum aslında olay şöyle belirli yerlede 50 altında düşmüyor ve ekran kartı kulanımım %70 lere falan çıkıyor işlemci de %80-90 arası takılıyor fakat bu olay nadir oluyor genellikle ekran kartı kullanımım %30-40...
  5. itsmertkadir

Bu Sistem GTA 5 Kaldırır mı Arkadaşlar

Merhaba arkadaşlar Bu Sistem Gta 5 Kaldırır mı ram i 1600 mhz 8gb yapıcam İşlemci sıkıntı çıkarır mı onu pek bilemiyorum Gta 5 en düşük ayarlarda olsada olur
  6. itsmertkadir

OBS Video Çekmede Sorun Yaşıyorum

Merhaba arkadaşlar obs ile video çekiyorum oyunda kasma yok çok güzel gidyo video bi açıyoum dona dona ilerliyo bu sorunu nasıl çözerim baya bi araştırdım pek bişeye ulaşmadım sistemimi intel xeon e5450 3.6 ghz ov li amd rx 460 oem hi level 4+4 8 1333 mhz drr 3 ram Sistem Eski biliyorum ama...
  7. itsmertkadir

ARK: Survival Evolved açarmı

Merhaba arkadaşlar sistem şu; ekran kartı: Radeon(TM) RX 460 Graphics işlemci: Intel(R) Xeon(R) CPU X5450 @ 3.00GHz Ram: 8.0 GB bu sistem açarmı oyunu açarsa hangi ayarlada akıcı oynarım şimdiden teşekkürler
  8. itsmertkadir

Rainbow SİX Açarmı

ekran kartı: AMD radeon hd 7600 seri 2gb işlemci: i5 3475 3.2 ghz ram: 4+4 8gb drr3 bu sistem rainbow açarmı düşük ayarlada akıcı şekilde oynatır mı ?
  9. itsmertkadir

Fortnite açarmı

Merhaba arkadaşlar bilgisayarımın özellikleri; anakart: Asus P5G41C-M LX işlemci: Intel XEON E5450 (Overclock lu 3.60 ghz) Ekran Kartı : Rx 460 oem 2gb ram: hi level 4+4 8 gb 1333 mhz hddler: 2 tane var biri 200 gb biri 320 bir de ssd var 120 gb James Donkey in Güç Kaynağı: 500 watt Not...
Geri