Arama sonuçları: *

1. Osmanucr

Yardım FIFA online 4 yavaş indiriliyor

35 Mbps civarı hızım var ama 900 kpbs ile indiyor oyunu. Neden olabilir
  2. Osmanucr

Forza horizon 4 ün demosunda sıkıntı varmı ?

Forza horizon 4 ün demosunda sıkıntı varmı ? Yorumlarda görmüştüm şuan oynayan varmı demoyu 30 GB indiripte sıkıntı olmasın sonra
  3. Osmanucr

Forza horizon 4 ün tam sürümünü almadan önce demosunu indirsem nasıl olur ?

Forza horizon 4 ün tam sürümünü almadan önce demosunu indirsem nasıl olur ? oyuna para vermeden önce bi deneme amaçlı indirsem nasıl olur sizce. demo sürümünde sorun var diyorlardı varmı şuan ?
  4. Osmanucr

Yardım Valorant anlık fps düşüşü

Valorant ta ping varmışcasına oyunda takımalar oluyor , fps değerlerinde anlık düşmeler oluyor. fps yi grafik olarak izlediğimde o çizgi bir anda aşağı düşüyor . Nedeni ne olabilir ?
  5. Osmanucr

Bilgisayar uyku modundayken steamden oyun inermi ?

Gece steamden indirmeyi başlatsam sonra uyku moduna alsam gece boyu oyun inermi ?
  6. Osmanucr

TruckersMP de bu sebepten 1 ay uzaklaştırma yedim . Kim haklı ?

Geçen günlerde yine böyle bi konu açmıştım 2 haftalık ban yedim diye ama bu sefer 1 ay ban yedim . 1 ay kadar banı ak edecek hatam varmı sizce , sinyalimide vermiştim ama ? Banıma itiraz etmelimiyim sizce ? Video burda Adminmi haklı yoksa benmi ? "Mavili olan benim"
  7. Osmanucr

TruckersMP de bu sebepten 2 haftalık uzaklaştırma yedim . Kim haklı ?

Video burda Adminmi haklı yoksa benmi ? "Mavili olan benim"
  8. Osmanucr

Epic games indirme hakkında

Epicgames te rocketleague indiriyorum . Bilgisayarı yeniden başlatsam indirilen kısım gidermi ? şuan %55 te.
  9. Osmanucr

ETS 2 dlc leri steam indirimlerinde kaç tl ye düşüyor ?

Road to the black sea ve scandinavia almak istiyorumda fiyatları indirimle kat TL ye düşüyor ?
  10. Osmanucr

Epic games oyun yükleyememe sorunu

Rocket league yükleyecektim ama bu hata ile karşılaştım yardım edermisiniz
  11. Osmanucr

Donanım arşivi discord sunucusunda valorant oynayacak varmı ?

Dereceli girelim Donanım arşivi discord sunucusunda oynamak isteyen varmı şuan 5 kişi sesli şekilde oynayalım .
  12. Osmanucr

Valorant oynayacak arkadaş arıyorum

Yeni bilgisayar aldım şükür . Oyun arkadaşı arıyorum valorant olur CS:GO olur. Discord kullanıyorum
  13. Osmanucr

Cyberpunk ne tür bir oyun olacak ?

Kısaca söylermisiniz
  14. Osmanucr

League of legends e oyun modu geldimi ?

Geçen hafta urf modu kaldırılmıştı , yeni mod geldimi yoksa normal , aram ve TFT mi var şuan ?
  15. Osmanucr

Yardım Valorant dosyalarında hata

Arkadaşlar ben windows 7 den windows 10 yaptım bilgisayarımı. Windows 7 de iken valorantı flash belleğe kopyalamıştım (8 GB) boyutu var. live dosyasının içindeki valorant uygulamasını çalıştırıyorum şöyle bir hata geliyor ; çözmeme yardım edermisiniz
  16. Osmanucr

Birlikte league of legends oynamak için discord arıyorum

Arkadaşlar discord linki atarmısınız oyun grupları olan
  17. Osmanucr

Yardım Pes 2013 indirme

Youtubeden pes 2013 nasıl indirilir videosu izledim dosyayı indirdim 1 saatte ama bu hata çıktı nedir bu hata ?
  18. Osmanucr

Yardım Valorant fps

Valorantta msi afterburner çalışmıyor diğer oyunlarda çalışıyor ama . msi afterburner benzeri uygulama varmı ?
  19. Osmanucr

Cs:Go vac ban

1 yıl önce CS de VAC ban yemiştim. Aynı steam hesabına cs yi alırsam ban gidermi ?
Geri