Arama sonuçları: *

1. Ajanefe310

RDR 2 ONLİNE GİREMİYORUM

Online kısmına geliyorum bir sürü seçenek çıkıyor Free room, camp, bounty hunter gibi hangisine girmem lazım bilmiyorum.
  2. Ajanefe310

Rdr Remake Mi̇ Gta 6 Mi

SİZCE HANGİSİ?
  3. Ajanefe310

Steam Hedi̇ye Alinan Oyunu İade Etme

ben arkadaşımdan bi oyun hediye aldım kabul ettim hiç oynamadım 14 gün de olmadı iade kabul edilir mi?
  4. Ajanefe310

EA PLAY KÜTÜPHANESİNDEN OYUN ÖNERİSİ

ea playdan oyun önerisi lazım 1 need for speed oyunu indirnmek istiyorum sizce hangisini indireyim
  5. Ajanefe310

Detroi̇t Nasildir İyi̇ Mi̇di̇r

detroit iyi midir oynanır mı keyifli midir son 72 tl kaldı hesabımda indirimde alınır mı?
  6. Ajanefe310

Gta 6 Kaç Tl Olur?

gta 6 sizce kaç tl olur
  7. Ajanefe310

IT TAKES TWO ARKADAŞ DAVET EDEMEME

oyunu gamepassden arkadaşımla oynayacaktım ondada ea play var ama olmuyor friends pass ten davet edemiyorum
  8. Ajanefe310

Doom Eternal Türkçe Yama

arkadaşlar gamepassden doom eternal yükledim ama tr yamasının bir videosunu bulamadım bilen varmı
  9. Ajanefe310

PC OYUN ÖNERİSİ LAZIM

oyun önerin dostlarım oynayacak oyun bulamıyorum gamepasste olan oyunlardan olur 100 tl altı her oyun olur ücretsiz oyun olur hikayeli olur online olur
  10. Ajanefe310

Ezglobal vi̇rüslü i̇ndi̇remi̇yorum

ezglobal aldım programını indirmeye çalışıyorum indiremiyorum virüslü diye
  11. Ajanefe310

AİMİMİ NASIL GELİŞTİRİRİM?

yeni pc aldım 2 aydır saatlerce günde 10 saati bulacak şekilde cs ve calorant oynuyorum ama aimimde hiç gelişme yok poligon ve aimbotz da aim ggeliştirmeyi deniyorum ama işe yaramıyor nasıl geliştirebilirim
  12. Ajanefe310

LOL OYNAYACAK VARMI?

derecesiz lol oynayacak varsa discord AjanEfe#6610 3 kişiyiz gelcek dc yazsın
  13. Ajanefe310

62TL STEAM OYUNU ÖNERİSİ

60 tl param kaldı hesapta gamepassım var gamepassde olan oyuhnlar dışından oyun önerisi arıyorum
  14. Ajanefe310

CRAFTRİSE KALİTELİ TEXTURE PACK

eşyalar anlaşılır olsun kaliteli olsun bu kadar
  15. Ajanefe310

GAMEPASS OYUN ÖNERİSİ

gamepass aldım oyun arıyorum aoe dışında
  16. Ajanefe310

CRAFTRİSE GELCEK (SKYWAR BEDWARS)

XXsinsipandaXX#6610 dm gelin
  17. Ajanefe310

SKYWARSDA NASIL GELİŞEBİLİRİM

sky wars oynuyorum ama iyi oynayarmıyorum aranızdaki iyi oynayanlara soruyorum nasıl geliştiniz(çok oynamak dışında)
  18. Ajanefe310

RDR 2 DE HATA ALIYORUM AACİLL

bu hatayı alıyorum şu ana kadar 25 saat oynadım hiç karşılaşmadım bilen varmı
  19. Ajanefe310

BİLGİSAYAR OYUNU ÖNERİSİ 60 TL

Oyun arıyorum öneri verin lütfen fps macera hikayeli olabilir
  20. Ajanefe310

BİLGİSAYAR OYUNU ÖNERİSİ

oyun önerisi arıyorum sistemim r5 4500 rtx3050 16gb ram b450 1661158657 rdr2 önermeyin oynuyorum
Geri