Arama sonuçları: *

1. i3-1115G4

Yardım Valorant Battle Pass Ne Zaman Bitiyor

Battle pass ne zaman bitiyor bilgisi olan varmı ona göre vp yukleyeceğim
  2. i3-1115G4

Truckers mp fatal error sorunu

merhaba arkadaşlar benim ets 2 yüklü ben oyunu kuruyorum truckers mp den oyuna giriyorum fatal error veriyor nasıl çözebilirim
  3. i3-1115G4

Minecraft ta garip sesler

Arkadaşlar merhaba bu Minecraft ta maden yaparken ve karanlık olunca garip ürpertici sesler oluyor bunun açıklaması nedir gelin tartışalım
  4. i3-1115G4

Yardım ETS 2 Fatal Error Sorunu

promods yükledim doğru kurduğuma eminim video felan izledim ama malesef truckers mp ye girince fatal error verio ne yapmalıyım
  5. i3-1115G4

Yardım Grand RP açılmama sorunu

grand rp ye giriyorum servere seçiyorum launcher başlatılıo rockstar games açılıo anti chat açılıo sonra rockstar kapanıo gta 5 açılmıyor ne yapmalıyım
  6. i3-1115G4

Yardım City Car Driving 'starter.exe' hatası

arkadaşlar oyunun sürüc kursu bölümünde oyun açılıyor norma hızlı sürüşte oyun açılmıyor ne yapabilirim
  7. i3-1115G4

Yardım Bully kurduktan sonra hata alıyorum

Bully oyununu kurdum ve açmaya başladığımda böyle bi hata aldım ne yapabilirim
  8. i3-1115G4

Öneri Düşük sistemli oyun tavsiyesi?

Arkadaşlar i3 1115g4 4+4 8 gb ramli sistemim var laptop single tabanlı düşük güç seviyesinde oyun önerir misiniz? ?
  9. i3-1115G4

Yardım ETS2MP Fatal Error Sorunu

Arkadaşlar normal oyuna giriyorum hata ile karşılaşmıyorum ama trucks mp den girince scs yazısı gelince direkt oyundan atıo crash fatal error verio sebebi nedir ne yapmak gerekiyor ?
  10. i3-1115G4

Yardım Valorant ta yüksek ping sorunu

Arkadaşlar normalde benim pingim oyuna girmeden önce genelde 9 10 felan oyuna girdiğim zaman ping 13 den 60 lara 3000 lere 2000 lere çıkıyor ve lag girio son 3 gündür böyle ne yapmam gerek operatörü aradım 1 den 90 a kadar normalmiş dedi ping çıktığında ekran görüntüsü alıp destek sayfasında...
  11. i3-1115G4

Yardım Cyberpunk da bitirme sorunu

Bu oyunu bitirdim ama bu mesaj cıktı ve beni burdan başlattı ne yapacağım 2 defa burdan geçtim 2 kere bitirdim yine hep buraya atiyo arasaka hayatta kalmak yerine dünyaya gitmeyi mi secicem
  12. i3-1115G4

Yardım Cyberpunk görev sorunu

Arkadaşlar burda sarı görev var kapıdan içeri gitmem lazım ama bu koruyucu beni habire itio düşman bölgesi diyor ne yapmalıyım
  13. i3-1115G4

Yardım Valoranttan anlayan varmi

Arkadaslar pass varmiş oyunda ne demek o atıyorum ben aldım pass i yarın bitti yenilendi para boşa mı gidecek
  14. i3-1115G4

Yardım STEAM OYUNLARIMI SSD YE VE HDD TASISAM STEAM BOZULURMU

Şimdi arkadaşlar yeni pc alcam hızlı oyunları csgo pubg vb. oyunlari sdd atcam Gta5 bf1vb tarzı oyunlari ise hdd atcam ama steam sadece bir disk de kalabilio hem c hem d de kalamaz nasil yapcam
  15. i3-1115G4

OYUNLARIM YEREL DISK C YE MI KURIM YOKSA YEREL DISK D YE MI

STeam daki oyunlarımı d ye mi yoksa c yemi kurim
Top Bottom