Arama sonuçları: *

1. ardaipek

Blasphemous serisi alınır mı

ikisi beraber 11 dolar yapıyor hali hazırda 1000 tl steamda harcadım üstüne bide bunları almaya değer mi
  2. ardaipek

MİDDLE-EARTH™: GÖLGE PAKETİ Alınır mı?

Oyunları alıcam fakat dlc leri almaya gerek varmı anlamadım almassam ne kaybederim veya almam mantıklımı
  3. ardaipek

Assassin's Creed: Syndicate Hikayeyle Bağlantılı Mı

AC 1, AC 2, AC Brotherhood oynadım ac revelations da oynayacaktım ama hiç beğenmedim oyüzden oynamadım aradaki diğer oyunları atlayıp syndicate oynarsam hikayeyi anlarmıyım ya da hikayeden bir şey kaybedermiyim.
  4. ardaipek

Castlevania Oynanış Sırası

Csatlevania lords of shadow 1 ve 2 oyununa sahibim serinin diğer oyunlarıyla bendekiler bağlantılımı onları oynamam gerekir mi gerekiyorsa hangi sırayla oynamalıyım
  5. ardaipek

FC 24 ÇOK YAVAŞ İLERLİYOR

Kariyer modunda simule ediyorum 1 dk da 1 gün ilerliyor online modda ve offline modda denedim bir fark yok ne yapacağım.
  6. ardaipek

EA FC 24 Alınır mı?

Bende fifa 22 var ve çok sıkmaya başladı kadroları güncelledim ama oyun çok cansız ve çok çok çok buglu fc 24 indirime girmiş 450 tl değer mi.
  7. ardaipek

3060 Tİ Gta 6 oynatır mı

işlemci i5 12400f ekran kartı 3060 ti 16 gb ram gta 6 kaldırır mı kaldırmaktan kastım en yüksek ayarlarda donmadan oynatır mı
  8. ardaipek

SPLİNTER CELL ALINIR MI

Grafikle ilgili hiç takıntım yok hatta ultra gerçekçi grafikleri hiç sevmem önemli olan mekanık ve hikaye epic de splinter cell 1, splinter cell chaos theory ve splinter cell double agent indirimde çok iyi fiyatları var 1. oyunu biraz oyanmıştım oyuzden iyi olduğunu biliyorum ancak diğer...
  9. ardaipek

Pixel Grafikli Oyun Önerisi

Beyler pixel grafikli epik oynanışlı anlamlı bir hikayesi olan pixel grafikli oyun önerebilir misiniz?
  10. ardaipek

HOİ4 MODERN ÇAĞ MODLARI

Hoi4 de günümüzü oynamak istiyorum ama adam akıllı keyifli bir mod yok millenium dawn desen sanki gerçekte ülke yönetiyoz *** çok karışık novum desen ondada türkiye çok detaysız
  11. ardaipek

LoL hesap satışı yasal mı

normal ve botted hesaplar yasal mı yasalsa alabileceğim bir yer varmı
  12. ardaipek

HOİ4 GÜNÜMÜZ MODU ÖNERİSİ

millenium dawn çok detaylı hoşuma gitmiyor başka bildiğiniz güzel mod varsa yazarmısınız
  13. ardaipek

BU TÜRKÇE YAMA GÜVENİLİRMİ

https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&ved=2ahUKEwjz3a3H5JaDAxW3XvEDHcMOAX0QFnoECA0QAQ&url=https%3A%2F%2Fturkceoyunyamalari.com%2Fcall-of-duty-black-ops-2-turkce-yama%2F&usg=AOvVaw0kV0crz_yGa47ZMA5lQP4S&opi=89978449 bu yama yeni çıkmış ama tam güvenemedim indiren varsa...
  14. ardaipek

SOULS TÜRÜNE HANGİ OYUNDAN BAŞLANIR

Dark souls 1 ile başlıyayım dedim aşırı derecede sinirlendeim aga oyunlar aşırı iyi görünüyo boss fight lar çok iyi sanat tasarımı ve dünyası aşırı iyi ama oynayamıyorum türe kolay bi oyundan başlıyayım dedim öneriniz varmı.
  15. ardaipek

BATTLEFİELD 1 TÜRKÇE YAMA

gamepassden aldım nasıl türkçe yapabilirim
  16. ardaipek

STEAM İNDİRİM TAVSİYESİ

100 200 TL CİVARI GÜZEL AKICI Bİ OYUN VEYA TOPLAMI BU FİYAT OLAN Bİ KAÇ OYUN ÖNEREBİLİRMİSİNİZ
  17. ardaipek

MAFİA OYUNU TAVSİYESİ

bol bol silah kullandımız dramatik hikayeli bir mafia oyunu arıyorum mafia serisi ve gta serisini bitirdim saint row diye bi oyun vardı beğenmedim yakuzada hoşuma gitmiyor eski yeni farketmez
  18. ardaipek

GTA SAN ANDREAS CLEO MOD

steam lisanslı oyun cleo kurunca oyundan atıyor oyuna girmiyor cleo olmayıncada oyun 30 fps oluyor 30 fps oynanmıyor napacam yardım edin lütfen
  19. ardaipek

MAFİA 3 definitive edition OYNANIRMI ?

zamanında oynayamadım malum çok olumsuz eleştirisi var oynamaya değer mi
  20. ardaipek

MAX PAYNE DUVARA YAPIŞMA SORUNU

araştırdım fazla fps aldığım için sıkıntı çıkıyomuş fps yi nasıl kiloitliyecem bilen varsa söyleyebilirmi
Top Bottom