Arama sonuçları: *

1. R

GTA 5 "GTA 5 Offline Mode Could Not Establish Connection" Hatası

Öncelikle merhaba 3 4 gun once epıc gamesden gta 5 aldım ve arkadaslarımla onlıne oynuyorduk ancak bugun oyuna masaüstü kısayolundan gırmeye calıstım tıkladım bekledim bekledım acılmadı sonra epıc gamesden acayım dedım baktım hesabımdan cıkış yapılmış 2 tane hesabım vardı gta 5 olanına gırdım...
  2. R

Epic games GTA 5 doğrulanma %23 de kalıyor

Dostlarım merhaba bir arkadaşım epic gamesden gta 5 indirdi ve yukleme yuzde %91 e geldıkten sonra oyunu doğrulamaya başladı bu normal ztn her oyunda yapıyor ancak okuma hızı doğrulama %23 e geldiği zaman 0 oluyor ve hiç bir şekilde ilerleme olmuyor bir şeyler denedik fakat en sonda oyunu silip...
  3. R

Gta 5 online aldım arkadaşım ile nasıl oynarım

dostlarım merhaba dün gta 5 aldım ındırmeye koydum bugun indi ve arkadaşlarımla oynamak ıstedık ama aynı sunucuya gıtmek ıstedıgımızde 2 nızde öğreticiyi tamamlamamıssınız dedı bır kac gorev fln yaptık halada sacma sacma gorevler gelıyor kafam cok karıstı bazen gorev bıle vermıyor yani...
  4. R

ets 2 aynı yere gitme konvoy yapma

ets 2 oynuyoruz arkadaşlarla onlıne ındırdık fln ama nasıl aynı yere gidecez konvoy yapacaz aynı yere gıden seferler denk gelmıyor
  5. R

By no game den oyun alma

bu siteden oyun alınır mı? süreç nasıl işler güvenebilirmiyiz gibi soruları merak edıyorum ets 2 ındırecektık steamda pahalı oldugu ıcın araştırırken by no game de 30 tl ye gordum steam da 40 tl ordan alınır mı? sıkıntı cıkarmı linkde burda...
  6. R

40 TL Bütçe İle Arkadaşlarla Oynanabilecek Online Oyun Önerisi

Bir arkadaş grubu ile oynanacak online oyun ariyorum fiyati 40 i gecmeme durumu ile ücretlide olabilir önerilerinizi bekliyorum. Ets forest tarzı oyunlar olabilir
  7. R

M&B 2 Bannerlorda görev süresi bitti

Beyler mb 2 de bır gorev var dıyorkı nerezestı arastır arastırmam baya uzun surdu ama yaptım sonra dedıki sancak topla topladım ve orda 2 secenek var ımparatorluk kurma veya yıkma onları sectım sonra bir gorev daha verdı hatıralmıyorum ama onun suresı doldu suan gorev falan gelmıyor amacım...
Geri