merhaba, 3070ti i5 12400f kullanıyorum 1080p 60fps monitörde mecburiyetten Vsync açarak oynuyorum fakat ayarı ultra da yapsam yüksek de yapsam çoğu yerde drop yiyorum 60fps den 57 bazen 58 e düşüyor ve anlık çok rahatsız ediyor darboğaz mı bu bilmiyorum? drop olduğu zamanlar ekran kartı...
merhaba tlou part2 baslayacagım yenı guncelleme ile kronolojik sıralama ile oynanıyor güncelleme yeni cıktıgı icin pek deneyimleyen göremedim sizce düz mü yoksa kronolojik sıralama ile mi oynamalıyım?
merhaba joyistik ile oynayabileceğim oyunlar önerir misiniz??
rdr,gta,nfs,daysgone,spidermanlar bitti onayabileceğim farklı oyun önerilerinizi bekliyorum, teşekkürler
merhaba vpn actıgımda etkinlik veya klasman maçlarına girebiliyorum fakat vpn olmadan oyuna girdiğimde şu şekilde logo çıkıyor ve donuyor ip değiştirdim ama nafile, vpn açtığımda da ping oldugu için oynayamıyorum çözümünü bilen varmı?
merhaba fotoğraftaki gibi hata alıyorum , ne denediysem işe yarmaadı sildim yükledim , bazı ayarları denedim youtubedeki , sürücülerimi güncelledim ama bir etki etmedi, yardımcı olursanız sevinirim
Merhaba eskiden ucuza aldığım skin ve kasalar şuan 600-700 TL olmuşlar. Bu miktarı nasıl en az zarar ile nakite cevirebilirim? , bynogame baktım fakat çok komisyon alıyor.
CS:GO da 350 TL değerinde Awp aslandaki güneş skini var fakat üzerinde 4 adet 250 TL değerinde 2015 mousesports adlı stickerler mevcut. Bunlar değer katar mı skini daha pahalı fiyata mı pazara koyayım sizce ?
merhaba dl2 oynamak için 1i bitirdim fakat the following dşye bşr dlc var ana hikayeye katkısı var mı ? direk 2ye geçmek istiyorum aslında çünkü sıkıcı gelmeye baslamıstı ana oyunun ilk %60ından sonra , grafiği olsun, zombiler hiç korkutmadı diyebilirim ...
eski hesap oldugu için oyun vb. satın alım yapılmadan steam pazar kullanılmıyordu ve oyun aldım sanırım başka yapmam gereken bir şey yok 08.08 tarihinde pazar kullanlabilir olucak değilmi
(altta başka şeyler de yazıyorda kafam karıştı)
ilgili resim;
Steam giriş yapmak için guard kod istiyor ama sildiğim için yazamıyorun alternatif olarak istesikleri ise numaraya kod gönderilmesi ama numaramı kapattım ve eski telefonumdaki.Guard silinmişti. Son olarak kart bilgilerini istiyor ama 4 sene önce arkadasımın kartı ile cs go almıştım kart...
Yeni bilgisayar aldım ve Dying Light 2 oynamak istiyorum ama onun öncesinde 1i oynamam gerekiyor mu sıkar mı? grafik olarak çok geride mi ? çünkü yeni sistemim ile 40 saat gibi bir sürede eski grafikli oyun oynamak istemiyorum.
Sonunda kendime 3070ti li sistem dizdim ve açamayacagı oyun olmadıgını düşünüyorum aklımda rdr2 gow witcher gibi oyunları oynamak var sizin önerileriniz neler?