Arama sonuçları: *

1. Efemm

Amd software oyun eklenmiyor

fortniteyi silip yüklemiştim sonrasında amd softwaresine baktığımda fortnite yoktu kısayolunu eklemeye calısınca olmuyor dosya konumuna gidiyorum exe dosyasını bulamadım nasıl yapıcam bilen varmı?
  2. Efemm

Cs aciliyor ama monitor hata veriyor

Cs 1080x1080 de normalde aciliyordu gecenlerde tekrar girecegim anda bi anda oyun arkada aciliyor ve monitorde hata veriyor Cs ye girsem couzunurlugu 1920ye alcam geri ama giremiyorum monitor hata veriyor yan monitorumde var ama onada nasil alcagimi bilmiyorum win shift sol ok tuslarida ise...
  3. Efemm

Asetto corsa kamera arkaya bakılı kaldı

asetto corsada trafik modu yapmaya calısıyodum yaptımda ama kamera arkaya bakılı kaldı one almak icin home tusuna basmam lazım homedede konsol kısmı acılıyo abs de degişiyo nasıl ayarlayabilirim on kameraya gecmesini
  4. Efemm

hala fps sınırlayıcı sorunu yasıyorum

amd tabanlı sistemimde csde ve fortnitede bi yerden sonra 144 fpsye anlık sınırlamalar yapıyor amd chill falan denedim hepsini neredeyse nası cozucem cok sıkmaya basladı
  5. Efemm

oyun oynarken bi anda fps sınırlıyor

amd temelli sistemimde oyun oynarken csde ve fortnitede yasıyorum 360 fps ve daha yuksek alırken bi anda 144 fpsye iniyor bi muddet kalıp geri cıkıyor ve bunu tekrarlıyor bazende uzun suruyor oyunla alakası yok bence nasıl duzeltebilirim
  6. Efemm

cs2 giriş ekranında donuyor

cs2 ye girerken bi anda ekran donuyor baska bi forumda gordugumde config dosyasını silice olmus denedim ama bende olmadı aynenbu sekilde kalıyor
  7. Efemm

fortnite oynarken çöküyor

fortnite oynarken 10 dakika sonra falan bi anda çöküyor sebebi nedir nasıl çözerim
  8. Efemm

fortnite oynerken oyun çokuyor

sistemim fazlasıyla iyi olmasına ragmen rank atarken oyundan atıp çokuveriyor sebebi nedir nasıl duzeltirim r7 7800x3d rx 7900 gre
  9. Efemm

refrag.gg ne , güvenilir mi??

internette cs oynayan bazı kişilerde refrag.gg sitesine yönlendiriyorlar cogu konu hakkında refragdan öğrenebilirsin vs. bu refrag.gg ne güvenilir mi??
Geri