Arama sonuçları: *

1. zerolite

Yardım Heavy Rain ücretsiz türkçe yama var mı?

Dostlar selam, Heavy rain için türkçe yama öneriniz var mı çalışan? anonymous çeviri var birader silent hill 2 için almıştı dedim oradan bende indiririm falan ama tek bilgisayar için geçerliymiş.
  2. zerolite

Yardım COD MWIII capture the flag modu nerede

Arkadaşlar kafayı üşütecem ***** saçma bir arayüz bir bok yok oyunu ilk açtığımda gözüktü şimdi nereye girersem gireyim capture the flag modunu bulamıyorum sırf onun için oynayacağım oyunu mod yok oldu monitörü yumruklayacam karman çorman bir arayüz
  3. zerolite

Road 96 elimi w den çekmeme rağmen 1 saniye daha yürüyor sebebi nedir?

dostlar selam, Road 96 oyununda elimi w den çekmeme rağmen 1 saniye daha yürüyor sebebi nedir?
  4. zerolite

Yardım Fivem sesli mülakat nasıl işliyor

Dostlar selam, yaklaşık 10 senedir SA-MP üzerinde rol yaparım. Ama gerek sistem olsun gerek sunucu kalmaması olsun fivemde EDRP ve VORP başvuru attım. EDRP başvurusu onaylanmış, ama sesli mülakat olayı var bu ne anlama geliyor birde aynı sorulara orada mı cevap vereceğim? terimler zaten samp ve...
  5. zerolite

Devil May Cry 5 türkçe yama var mı?

Merhaba, Devil may cry 5 Türkçe yama nereden bulabilirim? güvenilir ve el çevirisi olması iyi olur
  6. zerolite

Yardım GoW PC'de AO ayarı hangisi?

Arkadaşlar selam, GoW için TAA kapatma modu kuracağım ama AO ayarlarını kapatmayı önermişler. Bu ayarın açılımı nedir? Note 2'deki kısmı soruyorum.
  7. zerolite

Yardım Ultimate ninja storm 1-2-3 için Türkçe yama var mı?

Dostlar selam, Naruto 1-2-3 için Türkçe yama mevcut mu? Donanımhaberde bir konu gördüm yakın zamanda kullanan var mı? İndirmeye çalıştığımda tarayıcı virüslü olabilir diye korudu. https://forum.donanimhaber.com/naruto-ultimate-ninja-storm-1-translate-turkce-yama--151890971...
  8. zerolite

Yardım Steam oyun alırken hata veriyor

Dostlar selam, steam oyun almaya çalışırken aşağıdaki hatayı veriyor. Eskiden satın alma geçmişinden kaldırılıyordu şimdi kaldırılmıyorda delireceğim nasıl düzelir bu?
  9. zerolite

Yardım TLOU Part I 'de steam üzerinde cloud save var mı?

TLOU Part I 'de steam üzerinde cloud save var mı? başka oyun yükleyeceğim için sileceğim.
  10. zerolite

Yardım The Last of Us 47 FPS'e kadar düşüyor

Dostlar selam, TLOU 47 FPS'lere kadar düşüyor bu normal mi? 7300 MB VRAM kullanıyor bazıları Ultra bazıları yüksekte, yaklaşık 4.30 saat oynadım toplamda 3 saate kadar böyle bir şey olmuyordu 60'ın altına nadir düşüyordu. Ekran kartı kullanımı 99'dan %100 falan oluyor arada. Bazen darboğaz...
  11. zerolite

Yardım RTX 4060 sistem Outlast Trials'ta 10 FPS veriyor

Dostlar selam, Outlast Trials şu an 15-80 FPS git gel yapıyor. Dün 140-165 sabit oynuyordum. Diğer oyunlarda bir şey yok gibi. Anlamadım gitti. RTX 4060. R5 3600 4.2GHz 2x16 3000MHz RAM. B450 M-K
  12. zerolite

Yardım TLOU DLSS Nasıl kapanır?

Dostlar selam, TLOU da DLSS nasıl kapatırım TAA vb kenar yumuşatmaları kullanamaz mıyım? Varsayılan kapalı anlamına mı geliyor?
  13. zerolite

Yardım RTX 4060'lı sistemde FPS Düşüyor!

Dostlar selam, RTX 4060 ekran kartına yeni geçtim. İlk başlarda bir şey yoktu ancak DLSS 3.0'ı aktifleştirmek için donanım hızlandırmalı GPU ayarını açtım aşağıdaki; ondan sonra Spider-Man'de 110 FPS'den hiçbir ekstra bir şey yokken 30 FPS'e vs düşüyor. Anlamadığım bir şey. %100 ekran kartı...
  14. zerolite

EA App Dolara geçti!

Türk oyun sektörü bir kan daha kaybetti!
  15. zerolite

Yardım Tyranny Türkçe yama var mı ?

Arkadaşlar selam, Tyranny Türkçe yama var mı ? satın almak istiyorumda.
  16. zerolite

Yardım Days Gone steam kod olarak mı teslim edilecek?

Dostlar selam, kabasakalda days gone 180TL Spider-man'i kod olarak vereceklerine dair detay vardı ancak burada bir detay belirtilmemiş, bilgisi olan var mı? https://www.kabasakalonline.com/urun/kabasakal-online/13918/days-gone-steam-tr
  17. zerolite

Yardım AMD antilag nasıl kapatılır?

Dostlar selam, biliyorsunuz AMD son sürüme sahip kişilerde VAC ban olayı vardı. Ben son sürüme daha yeni güncelledim ancak AMD antilag nerede ve nasıl kapatırım yardımcı olabilir misiniz?
  18. zerolite

Yardım csgocases.com güvenli mi?

Dostlar selam, csgocases.com güvenli bir site mi? technopatta 2020 de hesabımı çaldılar diyen var ama memnun olanlarda var. 1 yıldan uzun süre önce hesabını girip kullanmış olan var mı?
  19. zerolite

CS2 Mikrofon tuşuna basınca oyun donuyor

CS2 Mikrofon tuşuna basınca oyun donuyor, info vs verirken drop atıyor çok sıkıntılı sebebi nedir? betada diye düşünüyorum bu sorunu yaşayan var mı?
  20. zerolite

Öneri CS2 2.Dalga dağıtıldı

Dün gelmeyen arkadaşlar bugün hesabını kontrol etsin, bu dalgayla beraber bana da geldi
Geri