Arama sonuçları: *

1. A

Fifa23 acılırken ilk defa acılıyormuş gibi acılıyor

arkadaşlar steamde fifa 23 ü actığım zaman hep ilk defa calıştırılmak icin hazırlanıyor diyor ve gerekli ayarları ve updateleri yapıyo sanırım her zaman anticheatinstaller izini geliyor ve oyun böyle acıldığı icinde acılması yavaslıyor haliyle bunun bi cözümü var mıdır?
  2. A

COD Cold War 60fps kitlendi

ayarlarımda fps unlimited ama oyun 60 fpsde sabit kalıyor üstüne çıkmıyor nedeni veya çözümü nedir yardımcı olabilir misiniz Sistem: RX 6600 - İ5 11400F - 16gb ram
  3. A

Yardım Modern Warfare 2019 bütün ayarlarım mahvoldu lütfen yardım edin

Modern warfare multiplayerını normal bi şekilde oynuyodum oyuna girdiğimde grafik ayarlarının hepsi değişmişti maça girdim fpsim eskisine göre yaklaşık 50 fps azalmıştı (eski ayarlarım yüksekti oyun ayarları düşüğe dönmesine rağmen fpsim düştü) renkler çok canlıydı ayarlarda hiç bi yerde...
  4. A

Yardım Minecraft oynarken pc çöküyor?

Minecraft oynarken görüntü birden donuyor. dcdeki arkadaşlarımın sesleri bana geliyor ama benim seslerim onlara gitmiyor. Bilgisayarla alakalı hiç bişey yapamıyorum. Sadece kasa üzerindeki reset tuşundan reset atınca kendine geliyor. ve bu sorunla sadece minecraftda karşılaştım. Oyunum orjinal...
  5. A

Yardım ori and the will of the wisps fps drop

ori and the will of the wisps oynamak için girmiştim ilk defa oyun sürekli takılıyor ama fpsde sıkıntı yok fps her zaman 200 400 arası ama takılıyor fpsde düşme olmuyor çözümünü bilen var mı. Sistem: RX6600 İ5 11400F 16GB RAM
Geri