Arama sonuçları: *

1. A

Yardım Forza Horizon 4 açılmıyor.

Oyunu bugün indirdim ve açtığımda her şey yolundaydı oyunun yükleme ekranına geldiği zaman hiçbir hata kodu vermeden direk kapanıyor. Ama kapnmadan önce ekran çizgi çizgi oluyor. Ne yapmam lazım? PC Özellikleri; İşlemci: FX 6300 Ekran Kartı: R9 270 Dual-X Ram: 12 GB 1600 MHZ Cl9 (4 + 4 + 4) HDD...
  2. A

CS:GO seçkin hesap ne işe yarar?

Ben normalde valorant oynuyorum, fakat arakadaş çevresi sebebiyle cs:go ya geçtim. Ama cs:go da anlamadığım bir şey var, seçkin hesap ne işe yarıyor?
  3. A

Witcher 2 alınır mı?

Epic games den witcher 3 aldım fakat oyunun hikayesini merak ettiğim için 1. oyunun hikayesini izledim. Witcher 2'nin de hikayesini izleyip geçmeli miyim, yoksa indirip kendim oynamalı mıyım?
  4. A

24 TL oyun önerir misiniz?

kategori fark etmez yeni şeyler denemeyi severim :)
  5. A

Online minecraft oynamak için orjinal mi alamam gerekli?

kuzenle birlikte sunucularda oynicaz orjinal almam gerekli mi
  6. A

Yardım Valorant hesabıma girince maç yükleme ekranına atıyor.

bu gün ben valorantta kartopu savaşına girdim maç bitince lobideyken oyunda olarak görünüyordum hesaptan çıkıp tekrar girincede biten maçın yükleme ekranına atıyor ve asla açılmıyor (30 dk falan açık bıraktım) riota ticket attım fakat burada da fikir danışmak istedim ne yapmalıyım ?
  7. A

Yardım Valorant'da ekranım tam ekran olmuyor bu normalmi?

resimdeki gibi üst ve alt kısımlar boş kalıyor bu normalmi oyunun kendi böylemi bilmiyorum o yüzden soruyorum. Mönitör:Philips 170C Ekran Kartı: R9 270 Dual-X 1592769741 : Pilips 170C
Top Bottom