Arama sonuçları: *

1. Mustafa__

Cities Skylines ile ilgili

Şehrimin vergilerini vs ayarlayabileceğim sekmeyi bulamıyorum. İzlediğim videolarda para ikonuna tıklayınca açılıyor fakat ben para ikonunu bulamadım bir türlü. Dlcsiz olduğu için olabilir mi acaba yardımcı olursanız sevinirim. Birde oyunu çok bilmiyorum nasıl para kazanılıyor oyunda ?
  2. Mustafa__

Last Of Us Part 1'i Dizisini İzledikten Sonra Oynamak

Last Of Us Part 1'i ön siparişten satın aldım fakat dizisini izledim. Sizce bu oyunun sürükleyiciliğini ve vereceği zevki bozar mı ?
  3. Mustafa__

Rdr2 nin ilerlemesi rockstar hesabi ile steam uzerinden devam eder mi ?

ben rdr 2 yi epic games üzerinden bitirdim ve steamden de almak istiyorum steamden aldigim zaman epic de olan ilerlememi rockstar games hesabım sayesinde aktarabiliyor muyum ?
  4. Mustafa__

Last Of Us'ın ilk oyunu mu oynanmalı dizisi mi izlenmeli ?

Öncelikle iyi akşamlar hepinize. Biliyorsunuz ki yarın yani 16 Ocakta Last Of Us'ın dizisi çıkacak ve aynı zamanda da 1 Martta da oyunu Steam'e gelecek. Sorum şu sizce oyununu bekleyip ilk oyununu mu oynamalayım yoksa dizisini izleyip ondan sonra mı oyununu oynamalıyım ? Not : Daha önce hiç...
  5. Mustafa__

Fifa 23 alınır mı ? Öğrenme eşiği nasıldır ?

Merhaba arkadaşlar fifa 23 almak istiyorum fakat efootball olana kadar pesciydim ve fifa oynamaya dair hicbirsey bilmiyorum sizce fifa 23 alinir mi alirsam ne kadar surede duzgun oynamaya baslarim yardimci olursaniz sevinirim.
Top Bottom