Arama sonuçları: *

1. Umutshn41

MİNECRAFT yardım edebilirmisiniz

Minecratta craftlime sunucusuna girmeye çalışıyorum ama bana girerken (java) ismimim yanlış oldugunu söylüyo yardım edebilcek ve bu konulardan anlayan discorddan yardım edebilirmi minecarftı xbox gamepassle oynuyorum bilgisayarda
  2. Umutshn41

Valorant rank atlayamıyorum

Merhaba başıma gelenleri yazmak istiyorum çünkü artık aynı rankta kalmaktan sıkıldım . Valorant oyuncusuyum ve toxicler olsun veletler olsun trolleyenler olsun instalokk atıp duellocu kitleyip oyundan çıkanlar afk kalanlarmı dersin yani sıkıldım artık oyundan soğdum . Bide aimmimde , oyun...
  3. Umutshn41

valorant düşük fps alanlar için

ben valorantı 150 fps oynuyodum sonra gittim fps arttırma yaptım o sırada fxaa yı hiçbirinden 4x e çekmişim 90-100 fps düşüş oldu bi gündür uğraşıyorum çözmek için meğersem 4x e almışım o yüzden fps düşmüş fpsi düşük olanlar kontrol edebilir(her fps arttırma ile ilgili bi işlem yaparken dikkat...
  4. Umutshn41

valorant fpsim düştü

merhaba 2 gün önce valorantta fps im 90-140 arası geziyordu ama az önce girdim ve fps im 60 ı zor geçiyor fps arttırma videoları izledim uyguladım ama düzelmedi bi çözümü olan varmı (i3 10100f-gt730-8gb ram)
Geri