Arama sonuçları: *

1. Arda54_TR

Steam cloud pes 2021 kariyerini geri getirme

Arkadaşlar pes 2021 kariyerimi nasıl geri getirebilirim şuanda silinmiş gözüküyor
  2. Arda54_TR

Valorant Champions Tour ne zaman yayınlanacak

Bugün başlıyor olsa gerek nerede yayınlanacak?
  3. Arda54_TR

FH4 oyun arkadaşı arıyorum

takılmaca yarış drift falan yaparken oyun arkadaşı arıyorum. isterseniz oynayalım beraber
  4. Arda54_TR

forza horizon 4 hata alıyorum

sorun ekte.
  5. Arda54_TR

Steam FH4 oyun içi atma

oyuna girebiliyorum oynuyorum ama 15 dk olmadan ne hata veriyor ne uyarı direk oyun kapanıyor steamden aldım sorun ne acaba?
  6. Arda54_TR

Steam en yakın indirim tarihi

FH4 almak istiyorum ama 1 hafta falan bekleyebilirim o yüzden bi sorayım dedim en yakın indirim tarihi nedir?
  7. Arda54_TR

Steam FORZA HORİZON 4 sorunlu mu

arkadaşlar gördüğüm kadarıyla steam üzerinden fh4 alan çoğu kişi buglar ve sorunlar ile karşılaşıyor ve bende önceden gamepass üzerinden fh4 oynuyordum hazır bu fiyat olmuşken alıyım diyorum sizce almalı mıyım bi sorun olur mu?
  8. Arda54_TR

Valorant Takım Arkadaşı Etkinliği

Dostlar bu sıralar baya oynadığım, csgo dan geçtiğim oyun olan VALORANT oyununu baya bi sevdim fena da oynamıyorum silverım ama csgo geçmişim var (4 sene) kendime takım arkadaşları arıyorum, adam vurmayı bilen olsa yeter önemli değil 😁 Benim gibi çoğu kişi vardır arkadaş arayan bu konuyu da...
  9. Arda54_TR

Epic Games Açılırken Hata Veriyor

arkadaşlar epic gamesi açarken hata olarak bu çıkıyo sroun nedir çözüm nedir yardım pls
  10. Arda54_TR

Pes 2021 Oyundan atma sorunu

arkadaşlar arada bir oyunu açtıktan 15k sonra oyun donuyo masa üstüne atıyor fakat kapatmıyo ve bi tık sistem eski halinden yavaş kalıyor görev yöneticisinden oyunu kapatınca düzeliyor? pes ile alakalı böyle bir sorun var mı?
  11. Arda54_TR

Steam Pes 2020 lite my club

arkadaşlar selam ben pes 20 lite da my club da takım kurdum ben bu takımımı pes 20 aldığım zaman nasıl aktarabilrim
  12. Arda54_TR

Forza Horizon 4 Ana Konsol Ayarı

dostlar forza 4 demo indirdim ve kontroller kısmından konsol ile oynamak için bir seçenek bulamadım yardımcı olabilir misiniz veya forza 4 demo da sadece klavye mi destekliyor
  13. Arda54_TR

Pc oyun tavsiyesi

arkdaşalr bana açık şehirde oynanabilen (pist hariç) araba oyunu önerir misiniz 1 tane değil aklınıza ne geliyosa
  14. Arda54_TR

Aşırı ping sorunu

Dostlar gece gündüz farketmeksizin aşırı bir ping sorunum var wifiye kimse bağlı değil görev yöneticisinden bakıyorum internet kullanan uygulama yok ama nedense ben adama sıkıyom ama 2 sn sonra gidi yo adama çözümü var mıdır nedir, ve internet hız testinde ise 10 ping gözüküyo 1593380027...
  15. Arda54_TR

Bu Tarz Bir Oyun Var Mı

dostlar klipte ki gibi robot savaşları gibi bir oyun var mı
  16. Arda54_TR

Grafik düşük kullanım full?

Dostlar Streamer daily diye bir oyun indirdim Ve oyun grafikleri o kadar iyi olmamasına rağmen ekran kartını full kullanıyor ve 75 derece! Csgo da bile 55 derece Sizce bu normal mi
  17. Arda54_TR

Kaç fps alırım

Sistemi biliyorsunuzdur belki ben genede yazatım r3 1200 8gb 3000mhz B450m s2h Sapphire nitro+ rx580 4gb Dark guardian Coolermaster elite v3 600w Pes 2020 Fifa 2020 FH 4 Csgo Gta 5 Far cry 4 Crysis 3
  18. Arda54_TR

Pes vs Fifa - Hangisini almalı?

Fifa2020 veya Pes 2020 almak istiyorum sizce hangisi parasını daha iyi hakediuor ve sizce hangisi alınmalı
  19. Arda54_TR

Korsan Oyun Virüs Olayı

Dostlar yıllardır oyunlara para verilmeyip korsan yükleniyor sizce içlerinde virüs bulunur mu
  20. Arda54_TR

Epic games GTA 5

Dostlar epic games te bir ara ücretsiz olan gta 5 i bilgisayarım olmadığından dolayı telefondan giriş yapıp almıştım ve şuan indirim bitti ve girdiğimde oyun "ZATEN VAR" olarak gösteriliyor bu ne anlama geliyor yani bilgisayarım olduğunda ücretsiz bir şekilde indirip oynayabilir miyim?
Top Bottom