Arama sonuçları: *

1. Cakmakinho

Yardım Epicten 1 aylık EA play satın aldım fakat A Way Out oynayamıyorum.

epicten 35 tllik ea play satın aldım fakat sadece epicte olan oyunları oynayabiliyorum a way outta epicte bulunmuyor bu üyeliği ea play uygulamasına aktaramıyomuyum ne yapmam gerekiyor?
  2. Cakmakinho

epic games outlast trials ve detroit 275TL ye değer mi?

steama göre bu fiyatı ugun gördüm normalde şuan almasam daha iyi olur ama epicte de artacak diye korkuyorum sizce artar mı ve bu fiyata değer mi?
  3. Cakmakinho

metro exodus enhanced edition Amd ekran kartı ile oynanır mı?

Ekran kartım rx6700xt
  4. Cakmakinho

1 yıllık Ea play alınır mı?

Normalde game passım vardı ama yakında zamlanacağı için bende steam 1 yıllık ea play almayı düşünüyorum %48 tassaruf oluyor
  5. Cakmakinho

Yardım Ea Play zamlanır mı?

Bildiğiniz gibi game pass zamlanıyor oyüzden steam ea playa geçmeyi düşünüyorum sizce zamlanırmı bide steam ea playda fifa 23 sorunu çözülebiliyormuş
  6. Cakmakinho

Korsan oyun indirmek mantıklı mı?

Eskilere dönüp call of duty serisini oynayacağım eskiden korsan indirip oynamıştım ama şimdi indirsem bir şey çünkü bilgisayarı yeni aldım bir şey olmasını istemem yoksa steamdan indirim varken alayımmı?
  7. Cakmakinho

Yardım Steam 70 TL altı call of duty önerisi

modern warfare in sanırım hepsini oynadım oyzüden black ops veya ww felan onlardan öneriniz var mıdır?
  8. Cakmakinho

300 tl bütçeyle tek başına oynancak oyun?

şuanlık oynayacak arkadaşım yok 300 tl bütçeyle herhangi tek oynancak hikayeli vb. oyun önerir misiniz?
  9. Cakmakinho

Rust vs Sons Of The Forest

bütçem ikisine yetiyor hangisini almalıyım tek başıma oynayacağım
  10. Cakmakinho

Steam 700 tl bütçe oyun önerisi

sistemim her oyunu oynatıyor hikayeli güzel sıkmayacak oyun önerir misiniz 1688072293 oyunlar da olabilir
  11. Cakmakinho

Steam Fifa 23 anticheat hatası veriyormu?

aslında game passım var ama fifa 23 te anticheat hatası veriyor steamda 175 tl ye düşmüş şuanda steamdan indirip hatayı yaşayanlar varmı?
  12. Cakmakinho

İşlemcim pes 21 de neden diğer oyunlara göre daha fazla ısınıyor?

Ryzen 5 5600 işlemcim var soğutucu alana kadar core performansı kapattım kapalı halde 80 e kadar çıkıyor ama valorantta 65 70 oluyor max
  13. Cakmakinho

Yardım Bilgisayarım oyunlarda takılıyor.

dün format attım format atarken biosta yanlış birşeye tıklamıştım ama hemen geri çektim ve kaydetmedim ondan olacağını düşünmüyorum format öncesi takılma yoktu şimdi valorant ve gta 5 te takılma var direct 10.1 denedim yine olmadı sistemim rx6700xt ryzen 5 5600 ama monitörüm çok kötü 1440x900...
  14. Cakmakinho

Steam RDR2 379 tl alınır mı?

Rdr 2 nin videolarını birazını izledim ve hiç samıyo gibi durdu ama herkes çok fena övüyo sonuna kadar gidilcek sıkmıyacak bir oyun mudur parasına değer mi?
  15. Cakmakinho

Steam 276 tl GTA 5 alınır mı?

Herkes daha zam gelir diyo sizce almalımıyım yoksa daha düşer mi
  16. Cakmakinho

Yardım Game Pass a eklenen fifa 23 açılmama sorunu

Game pass e eklenen fifa 23 açılmıyor . Su hatayı veriyor
Geri