Arama sonuçları: *

1. Enkaren

Yardım Electronic Arts Hangi battlefield oyununu almalıyım

Başlıktaki gibi şuan steamde Electronic Arts oyunlarında %85'e kadar indirimler var bende battlefield serisinden bir oyun almak istiyorum ama hangisini alacağıma karar veremedim bu oyunlar hakkında bilgisi olan varsa lütfen birini önerebilir mi ? Battlefield 1 Battlefield V Battlefield 4...
  2. Enkaren

Yardım RTX 3060 Ekran kartında GTA V Online bu fps normal mi ?

Başlıktaki gibi GTA V Online'de ve GTA V Hikaye modunda aldığım fps aynı oyunu en yüksek ayarlarda oynuyorum advanced settings kapalı ve çözünürlüğüm 1440x900 oynarken fps değerim max 70 ort 50 min 35 olarak geziyor monitörüm 75hz olduğu içinde ciddi bir şekilde fps dalgalanmalarını hissediyorum...
  3. Enkaren

Red Dead Redemption 2 Düşük Ram Kullanımı Sorunu.

Başlıktaki gibi Red Dead Redemption 2'yi oynarken farkettiğim ram kullanımının düşüklüğü gözüme battı sebepini bayadır araştırıyorum ama bu sorunla karşılaşan kimse yok gibi. Grafik ayarları Ultrada ama Monitör çözünürlüğüm 1920x1080 değil şuanki monitörümün çözünürlüğü 1440x900 ama Resulution...
  4. Enkaren

Red Dead Redemption 2 gereğinden az ram kullanımı

Başlıktaki gibi rdr2 oynarken fpsimin 40-50 arası olduğunu gördüm(en yüksek ayarlarda) sonra bilgisayarımın daha fazla fps veremeyeceğini düşünüp grafikleri düşürdüm herşeyi high'a alıp tekrar fpsimi kontrol ettiğimde 50-60 arası olduğunu gördüm(bazı yerlerde fpsin gereksiz fazla düştüğünü...
Geri