Arama sonuçları: *

1. JhanneS

İki kişilik steam hikayeli oyun önerisi yaparmısınz.

İki kişilik steam hikayeli oyun önerisi yaparmısınz.
  2. JhanneS

Hikayeli Oyun Önerisi

Merhabalar Hikayeli oyun önerisi yaparmısınız tavsiyelerinizi bekliyorum.
  3. JhanneS

Hikayeli veya online oyun önerisi

Selamlar dostlarım böyle hikayeli veyada kasılmalı online felan oyun önerisi yaparmısınız fiyatda sorun olmaz xD
  4. JhanneS

Bu sistemle kaç fps alırım ?

Merhabalar bu sistemde acaba yayın açmada kasmam olurmu veya csgo,gta5,pubgde ortalama kaç fps alırım sizce AMD Ryzen 5 5600 4.40 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci Asus Prime B450M-K II 4400mhz(OC) M.2 AM4 mATX Anakart GeIL 16GB(2x8) Evo Spear AMD Edition 3200mhz CL16 DDR4 Ram (...
  5. JhanneS

BU SİSTEM İLE FİFA VE GTA OYNATIR MI

AMD Ryzen 5 5600 4.4GHz 6/12 Çekirdek İşlemciMSI B450 GAMING PLUS MAX AnakartADATA 16GB (2 adet 8GB) 3200MHz BellekPALIT RTX 3060 Dual 12GB Ekran kartı Merhaba yukardaki sistemle csde gta kaç fps alırım sizce bide fifa oynatır mı
  6. JhanneS

UCUZ KOMISYON KESEN CSGO SKIN SATMA

Merhabalar az komisyon kesen csgo skin sarabilcegim site var mi bynogame gamesatis disinda cunku bu siteler asiri fazla komisyon aliyor
  7. JhanneS

Ani FPS Düşüşleri Yaşıyorum Yardım

Merhaba önceden hiçbir sorun olmadan oyunları rahat oynayabildiğim şuanki bilgisayarımda herhangi bir oyuna giriyorum yaklaşık 10 15 dk oynıyorum bi anda fps 10 a sabitleniyor anlamıyorum mesela geforce nowdada oynıyorum 10 20 dk sonra şak ordada kasıyo format attığımda düzeldiği olmuştu ama...
Top Bottom