Arama sonuçları: *

1. K

Euro truck smülator 2 online nasıl girilir

Arkadaşlar mp den yaptığımda hata veriyor versiyonunuz yüksek diye düşeremiyorum nasıl yapabilirim ?
  2. K

Forza indiriyordum gamepassden 130 mu ne alan vardı birden 50 ye düştü.

Arkadaşlar birden 50 felan düştü ve indirme devam ediyor alanda düşüyor bu normalmi öyleyse alanım yetmiyor ama indiriyor ?
  3. K

Forza harizon 4 suan bilgisayarında olan varsa kaç gb arkadaşlar

Arkadaşların internete var demeyin internete ki net değil şuan yüklü olan varsa derse çok iyi olur.
  4. K

gamepass alıcam iptal etmek istersem son 10 gün kala felan sıkınıt oluyormu ?

arkadaşlar sadece 1 aylık game pass alsam 6 tl verip sonrasında iptal etmek istesem sıkıntı olurmu ?
  5. K

format sonrası steam oyunları kayıtları silinirmi

arkadaşlar pes 2020 oynuyorum format atıcam bilgisayara oyunu başamı alır yoksa kaldığım yerden devamı eder ?
  6. K

gta 5 araba modu yükleme sorunu

arkadaşlar open 4 ü açıyorum normalde yüklerken sorun olmuyordu dlclist e sağ tıklayınca edit yazısı çıkıyordu şimdi çıkmıyor ne yapabilirim.
  7. K

gta 5 türkçe nasıl olur

arkadaşlar epicten gta 5 indirdim bazı yerlerde takılıyorum türkçe yapma şansım varmı oyunu ban yemeden felan
  8. K

111gb alan gta 5 e yeterli olurmu

Açıldığı zaman büyüyor oyun muhabbeti varya i yüzden soruyorum yoksa indirme 94gb
  9. K

1.5mb ile 90gb kaç saate iner

Gta 5 indiricem de arkadaşlar ne kadar sürede iner birde 90gb iydi demi
  10. K

epic game te hala indirme hızı kısıtlımı

arkadaşlar en son indirme hızı kısıtlıydı o kalktımı ?
  11. K

gta 5 kaç gb

arkadaşlar şuan bilgisayarında olan birileri söyleye bilirmi internette 72 80 90 bir sürü şey diyen varda kendi bilgisayarında olan en doğrusunu der.
  12. K

mt2 takılma sorunu

arkadaşlar mt2 de saçma bir takılma var 2 3 saniyede bir takılıyor sebebi ne ola bilir ?
  13. K

Apex legends kaç gb

Arkadaşlar internetten bende bakıyorum ama doğru değil kurulduktan sonra kaç gb onu merak ediyorum .
  14. K

Gta 5 kaç gb

Arkadaşlar her yerde farklı yazı pc de yüklü olan biri kaç gb diye bilirmi lütfen.
  15. K

forza haziron 4 kaç gb

arkadaşlar interneten baktım ama düzgün bir açıklama bulamadım, güncel kaç gb bilen varmı ? veya öğrene bilicek.
  16. K

Ark kaç gb steamda yanlış

Arkadaşlar modsuz kaç gb şuan
Geri