Arama sonuçları: *

1. Bugra5211

Monor Lords bekleyen var mı?

Beyler biliyorsunuz oyun 26 Nisan'da çıkacak. Bence oyun Maunt&Blade2:Bannerlord un çok daha gelişmiş hali gibi. Ayrıca grafikleri mükemmel. Sizce fiyatı falan nasıl olur? https://store.steampowered.com/app/1363080/Manor_Lords/
  2. Bugra5211

ETS2 Kirkenes hakkında

Arkadaşlar ben Steam den scandinavia dlc si aldım. Bu dlc nin içinde kirkenes var mı?
  3. Bugra5211

En İyi Futbol İçerikli Oyun

Merhaba arkadaşlar. Sizce geçmişten günümüze baktığımızda en iyi futbol içerikli oyun hangisi? Anketimizde Pes,Fifa ve Football manager oyunları yer alacak. Bunlar en bilinenler olduğu için koyuyorum. Genel olarak bakarsak ben PES diyorum. Çünkü grafikleri ve oynanışı genellikle Fifa dan üstündü.
  4. Bugra5211

Öneri Tatilde oynanabilecek hikayeli/simülasyon oyunu önerisi

Arkadaşlar sorum başlıkta. Şöyle beni sıkmayacak arabalı/ hikayeli/ streamer life sim kafasında bir oyun önerir misiniz? Bütçe belirtmedim. Önerdığiniz oyun bana pahalı gelirse farklı yollara başvururuz D
  5. Bugra5211

Battlefield serisinden en çok hangi oyunu seviyorsunuz?

Ben en çok bf 1 i sevdim. Bf 5 bana biraz kısa geldi ama hikayesi tatmin ediciydi.
  6. Bugra5211

Adını unuttuğum oyun

Arkadaşlar bi tane sniper oyunu vardı. Oyun dağlık yeşil bi bölgede geçiyordu. Hatta oyunun teması yeşildi. Karekterimizin laptobu çanta gibi biseydi. Lütfen hatırlayanlar yazabilir mi?
Top Bottom