Arama sonuçları: *

1. Altın_Vizörlü_Adam

N4020 sistem emülatör önerisi

Sistem özellikleri. RAM 4 GB. Ekran kartı: Intel HD Graphics 600. İşlemci: Intel(R) Celeron(R) N4020 CPU @ 1.10GHz 1.10 GHz. Bilgisayarım herhangi bir emülator kaldırır mı? (Brawl Stars oynamak için)
  2. Altın_Vizörlü_Adam

Gta 5 zıplama hilesi

Misafir çocuğu GTA 5 oynadı hile filan yazdı en son zıplama hilesimi ne yazmışsa oyun o hilede takılı kaldı oyunu açıp kapatıyorum ama adam yükseğe zıplayıp duruyor nasıl kapatabilirim?
  3. Altın_Vizörlü_Adam

Ets2 online oynayabilirmiyim

Ailemin durumu iyi olmadığı için ETS 2'yi alamıyorum şu anda cracklı ETS 2 var nasıl multiplayer oynayabilirim
  4. Altın_Vizörlü_Adam

Cracklı ets 2 multiplayer oynama

Param olmadığı için ets 2 yi korsan yollardan indirdim nasıl online oynayabilirim gerçekten alacak durumum yok
  5. Altın_Vizörlü_Adam

Gta san animasyonlarda donuyor

Bu gün bilgisayarıma gta san yükledim ama FPS limitleyicisini kapattığım zaman oyunun ara sahnelerinde (görev,eve girip çıkarken) oyunda donma oluyor ayarlara gidip ayarı açtığımda düzeliyor bunun bir çözümü varmı sizce Pc özelikleri İ5 11400h Rtx3050ti 16 ram 500gb m2 ssd
  6. Altın_Vizörlü_Adam

RTX 3050Tİ SİSTEMDE ASETTO CORSA "CPU OCCUPANCY 99%" SORUNU

bu gün sıkıntısız asetto corsayı oynuyordum ve araba değiştirdim (önceden hiç sıkıntı yaşamadığım arabalar) değiştirdiken sonra bu oyunda bir kasma ve bu hata karşıma çıktı ne yapabilirim hiç bir şekilde bir ayar ile vs oynamadım
  7. Altın_Vizörlü_Adam

Nfsmw 2005 kasma sorunu

Ben nfsmw oynamak istiyorum ama çok kasıyor ne yapmam lazım bide oyun çok karanlık parlaklığını nasıl yükseltebilirim 1688762843 Yardımcı olun 😭
  8. Altın_Vizörlü_Adam

Forza horizon 4 crack cheat engine ile hile yaparsam ban yermiyim

Merhabalar 3 gün önce sağlam indir üzerinden tornet ile forza horizon 4 ultimate indirdim fakat paranın yetersiz olduğunu düşündüm arabalar çok güçsüz her yarışta 6-7 oluyorum bu sebepten dolayı cheat engine ile parayı 100.000.000 yapmayı düşünüyorum sizce ban yermiyim lütfen cevap verin
  9. Altın_Vizörlü_Adam

Windows 11 gameloop sorunu

Bu gün yeni windows 11 cihazıma pubg mobile oyununu gameloop üzerinden indirdim fakat oyunu indirdikten sonra oyunu kurarken eror code 1 diye bir hata aldım defalarca kez oyunu silip yüklememe rağmen sorun hala devam etti youtubede denemediğim yöntem kalmadı lütfen yardımcı olun
Geri