Arama sonuçları: *

1. Servet Sayar

Sistemim Arma 3 veya tomb raider 2013 kaldirirmi

Sistem i 5 10210u Mx 230 8 ram arma 3 işlemci ve ram olarak karşılıyor gibi vram olarakda karşılıyor ama emin olmadim tomb raiderde baktığım zaman karşılıyor gibi ama size sormak istedim çünkü ekran kartı dahili olmasina rağmen apu performansi veriyor çoğu zaman işlemcide 10. Nesil ama u serisi...
  2. Servet Sayar

Bilgisayarıma uygun oyun onerisi

Sistem özellikleri i 5 10210u/ Mx 230 2 GB /8 GB ram /240 GB SSD / oyun tavsiyesi istiyorum valo dışında Steam olur choreme üzerinden indirebilicegim bir oyun olur hikayeli olur FPS MOBA olur 2 d olur 3 d olur grafikleri iyi olur kötü olur farketmez aradığım oyundaki ana amacım bana zevk...
  3. Servet Sayar

Apex Legends oynatirmi

Sistemim i 5 10210u Mx 230 8 GB ram bu sistem apex legends akıcı oynatirmi akıcı kismina dikkat edin lütfen çünkü Steam pugb yüklediğim zaman açıldı 30-40 fps arasi ama kasma olmasada akıcı değildi apex in gereksinimleri biraz daha düşük diye sormak istedim:)
  4. Servet Sayar

Acil Steam Pugb kaldirirmi

arkadaslar sistemim i 5 10210u Mx 230 8 GB 2666 MHz ram Steam pugb oynatirmi acil cevaplarsanız sevinirim fps umrumda değil low ayarlarda oynatsin çok drop girmesin yeter
  5. Servet Sayar

The Forest Mavi̇ Ekran

Bugün Steam üzerinden the forest adlı oyunu aldım ancak oyun açılmadan sisteminiz bir sorunla karşılaştı diyip mavi ekran verip yenide başlıyor sistem i 5 10210u Mx 230 8 GB ram sistem gereksinimlerini karşılıyor size çözümü nedir
  6. Servet Sayar

Casper Nirvana S 500 oyun onerileri

Cihazım Casper Nirvana s 500 i 5 10210 u / Mx 230 2 GB / 8 GB DDR 4 ram ve cihaz da yaklasik 100 GB bos yer var bunları göz önüne alarak oyun onerirmisiniz ücretsiz olması tercihimdir ama gerçekten güzel bir oyunsa fazla olmamakla beraber para yatırabilirim şimdiden teşekkürler
Geri