Arama sonuçları: *

1. G

FC 25 TÜRKÇE DİL SEÇENEĞİ SORUNU

Arkadaşlar pc de fc 25 ultimate sürümü aldım fakat türkçe dil desteği yok 27 eylülü bekleyin dediler 27 eylül geçti ve halen türkçe dil desteği yok çözümünü bilen birisi varsa yazabilir mi ?
  2. G

CS 2 TALON KNİFE ALINIR MI ?

Arkadaşlar merhabalar CS 2 de bıçak almayı düşünüyorum Talon Knfie Karambit Kelebek üçlü bıçak harci diğer bıçaklar pek hoşuma gitmiyor bu üçlü bıçak arasından bütçem talon knife için uygun pas kaplı savaş görmüş talon knife almayı düşünüyorum bide Sargı eldivenleri almayı düşünüyorum sizce bu...
  3. G

FC 25 OYNANIŞ İÇİN YARDIM

Arkadaşlar merhabalar FC 25 Online mod başlicam ve FC 25 Ultimate versiyonu alıcam direkt FP veriyormuş sanırım hard oynamak istiyorum günde 6-7 saat oynarım yalnız oyunu uzman şekilde ne kadar sürede oynarım mesela çalımlar plase vuruşlar felan olsun Logitech F310 kolum mevcut
  4. G

FC 25 BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORUM.

Arkadaşlar merhabalar bundan 1 sene önce fifa oynamak için Logitech F310 kol almıştım kol hâlen duruyor sıkıntısız bir şekilde çalışıyor. Fifa 24 başlamıştım ultimate versiyona bazı arkadaşlar baya geç kalmışsın felan dediler galiba geç kalmanın sebebi şu oyuncu paketlerinin zamanları var...
  5. G

CS 2 BIÇAK ÖNERİSİ YARDIM

Arkadaşlar CS 2 de 200 dolarlık bıçağımı satıyorum avcı bıçağı vardı sıkmaya başladı sizce talon knife alınır mı üstüne biraz daha eklesem
  6. G

FM 24 EPİC GAMES ÜCRETLİ GÖSTERİYOR

Arkadaşlar FM 24 alacağım EPİC GAMES ücretsiz dağıtıyordu fakat şuan 149 tl olarak gösteriyor neden ?
  7. G

CS 2 İÇİN OYUN ARKADAŞI ARIYORUM

Arkadaşlar 5 kişilik ekip arıyorum CS 2 için bıçak aldım oyunu oynama isteğim çok fazla var ama oyuncu bulamıyorum var mı oynayacak
  8. G

CASE ROYALE MOBİL UYGULAMA ÜZERİNDEN BIÇAK ÇIKARDIM

Arkadaşlar CASE ROYALE mobil uygulama üzerinden bıçak çıkardım bunu steama çekebiliyor muyum ?
  9. G

CS VALORANT KAÇ FPS ALIRIM

Arkadaşlar Ryzen 5 5500 işlemci kullanıyordum Ryzen 5 7500 F işlemci aldım ve DDR 5 sisteme geçiş yaptım Ekran kartım Rx 6600 asus sizce kaç fps alırım cs valorantta
  10. G

CS VE VALO DA KAÇ FPS ALIRIM

Arkadaşlar merhabalar dün DDR 4 sistemden DDR 5 sisteme geçiş yaptım. sistemdeki parçalar bunlar https://www.amazon.com.tr/dp/B0CHMXHL7Y?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details https://www.amazon.com.tr/dp/B0CZRY7DDS?psc=1&ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details...
  11. G

CS 2 BIÇAK ALACAĞIM YARDIM

Arkadaşlar merhabalar cs 2 de kötü de olsa bir bıçak almak istiyorum cs bıçaklarını cidden beğeniyorum Kötü bir kelebek ne kadara patlar TL fiyatı olarak bilgisi olan yazabilir mi
  12. G

ryzen 5 5600X Valorant Fps

Arkadaşlar Ryzen 5 5600 X alacağım kaç fps alırım valo da düşük ayarlarda
  13. G

counter strike 2 kasma sorunu

Arkadaşlar sistemimde ryzen 5 5500 işlemci ve rx 6600 ekran kartı 16 gb ram var cs 2 de kasma olayı oluyor sizce normal mi
  14. G

ELDEN RİNG NASIL BİR OYUN ?

Arkadaşlar merhaba ELDEN RİNG oyununa başlamak istiyorum oyun hakkında pek fazla bir bilgim yok oyun hakkında bilgi verir misiniz Sistemim Kaldırır mı Ryzen 5 5500 işlemci RX 6600 EKRAN KARTI 16 GB 3200 MHZ RAM Sistemim bu şekilde
  15. G

FC 24 KOL AYARLARI İÇİN ACİL YARDIM

Arkadaşlar merhabalar FC 24 santra kısmında kol ayarlarım birebir düzgün çalışıyor ultimate team moduna girince maçda kol hiç bir şekilde çalışmıyor yardımcı olabilcek var mı
  16. G

FC 24 ONLİNE MOD SORU

Arkadaşlar merhabalar FC 24 Online mod başlamak istiyorum Logitech F310 kol almıştım fifa için bir türlü sarmamıştı online moda geçmek istiyorum. iyi bir kadro kurmak için çok fazla mı para yatırmam gerekiyor oyuna para atmadan da düzgün idare edebilecek kadro kurma şansım var mı ?
  17. G

Ryzen 5 5600 Düşük ayarlarda valorant cs 2 FPS

Arkadaşlar Ryzen 5 5500 şuan kullanıyorum 200 250 FPS arası düşük ayarlarda valorantta FPS alıyorum Ryzen 5 5600 işlemci alsam ne kadar CSVE VALODA FPS FARKI OLUR ?
  18. G

VALORANT FPS SORUNU KAÇ FPS ALMAM LAZIM

Arkadaşlar merhaba RX 6600 ekran kartı Ryzen 5 5500 işlemci oyun düşük ayarlarda kaç fps almam lazım 16 gb ram 3200 mhz ramlar
  19. G

FC 24 ONLİNE YARDIM SORU

Arkadaşlar FM 24 Online versiyona başlamak istiyorum ama bir kaç tane sorum ve yardıma ihtiyacım olacaktı. 1-) FM 24 Online versiyon için kol ayarlarınızı atabilir misiniz ? ekran görüntüsü ile 2-) FM 24 Online versiyonda rakipler ile yarışabilcek bir kadro kurmak için oyuna para mı atmamız...
  20. G

FM 24 ONLİNE SORU YARDIM

Arkadaşlar FM 24 Online versiyona başlamak istiyorum ama bir kaç tane sorum ve yardıma ihtiyacım olacaktı. 1-) FM 24 Online versiyon için kol ayarlarınızı atabilir misiniz ? ekran görüntüsü ile 2-) FM 24 Online versiyonda rakipler ile yarışabilcek bir kadro kurmak için oyuna para mı atmamız...
Top Bottom