Arama sonuçları: *

1. G

Yardım Riot client de indirme hızı aşırı düşük

valorant indirmeye çalışıyorum 40kb hızla indiriyor normal internet hızı 500mbs neden böyle bilen biri yardım edebilirmi
  2. G

Öneri Arc Raiders alınır mı??

çok fazla izledim eft yi de bekledim ki ona göre seçip alim diye de yine de kararsızım oynayanlar veya bilgi sahibi olanların fikirlerine açığım eleştirilerde dahil İyi akşamlar dilerim
  3. G

Yardım Connect manager de ekranımda olan bişeyleri kapatamıyorum

Altta olan 13 4 diye giden şeridi ve sağ üstte olan araç kitini nasıl kapicam 1 saattir aradım bulamadım lütfen biri yardımcı olsun bilen varsa otomatik viteside nasıl yapıcam söylerse çok güzel olıur
  4. G

Yardım Kingdom Come: Deliverance II laptobumda yüksek de oynanırmı?

i5-14500hx 16gb ddr5 5600mhz RTX 4050 bu sistemde yüksek de en az 60 fps alırmıyım bilenler varmıdır?
  5. G

Yardım EA hesabımı unuttum yardım

ea ya bağlı e posta hesabımı unuttum o yüzden doğrulama kodu alamıyorum ve kaydolduğum cep telefonu numarasına da erişimim yok artık bi oyun oynamak istiyorum sahip olduğum ama yapamıyorum delirme seviyesine geldim bilenler yardımcı olursa memnum olurum teşekkürler şimdiden
  6. G

Hades 1 boss mantığı ve aşama

Arkadaşlar ben şu 1. boss u yeniyorum ondan sonraki aşamaya geçiyorum ilerliyorum felan ölünce en baştan 1. bossdan başlatıyor mantığı böylemi yoksa ben bişeyleri yanlış mı yapıyorum bilgilendirirseniz severim
Geri