Orjinal minecraft 1200 tl olmuş. Arkadaşlarla 3 5 gün hypixel giricez. Ondan dolayı bir süre götürebilecek minecraft premium sitesi ònerebilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.
İyi forumlar. Cs oynuyorum ve keyfine bu tarz sitelere belli miktar para atıp kasa açmak istiyorum. Farmskins ve keydrop sitelerini gördüm. En iyisi hangisi düz steamden açmak daha mı iyidir?
İyi forumlar. oyunu oynarken bir sebepten ötürü hesaba artık erişemiyorum. Oyunu farklı bir hesaptan oynamaya devam edeceğim. Save aktarımı nasıl yapılır bunlardan hangisi save dosyası?
https://www.rabisu.com/tr/minecraft-server-kurma.php buradan alınan 4gb ramlik sunucu ile aternos'dan açılanın ne farkı var? 7 8 kişiyiz, sunucu satın almaya gerek var mı?
Bazı çözümleri denedim fakat 1 2 gün sonra yeniden atmaya başlıyor. Oyunu oynamaya başladıktan 1 1.30 saat sonra oyun hata vermeden kapanıyor. Var mıdır çözümü?
Eskiden böyle bir sorun yoktu, shader paketiyle de rahatça 200+ fps alıyordum fakat son zamanlarda etkinleştirince 50 civarı fps alıyorum. Normal oynarken fps 1400 1500 arası. çözümü var mıdır?
Aternosdan yapılabilecek çok da kalabalık olmayacak şekilde Minecraft için lav yükseliyor tarzı harita/mod önerisi istiyorum,yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
FIFA 23 oynuyorum fakat her defasında kenara çekmeme rağmen mouse imleci ortada çıkıyor ve seçim gibi ekranlarda seçime engel oluyor bunun bir çözümü var mıdır şimdiden teşekkürler.