Arama sonuçları: *

1. C

Yardım Bully Scholarship Edition hayvan gibi kasıyor

Oyun orijinal öncelikle,çözünürlüğü düşürmediğim sürece 800x600 e almadığım sürece kasıyor . Bu kasmayı nasıl düzeltebilirim?
  2. C

Yardım Belgelerim klasöründe bully klasörü olması gerekmiyor mu?

Arkadaşlar normalde steam dan bully indirince belgelerim klasöründe aynı adlı bully klasörü bulunması gerekmiyor mu? . Kasma sorunu için internettten patch indireceğim. Ama ana klasörün içindekini belgelerimdeki klasöre atmam lazım. Boş olduğu için atmamın bi faydası olmuyor. 1682951761 Hiç...
  3. C

Yardım Bully PC Kasma Sorunu

Arkadaşlar bully de 1.200 patch yükledim,internetten. failed hatası verdi, kapandı. YouTube'dan bully FPS fix videolarına baktım. İlk videodaya girdim. Videodaki işlemi denedim Steam bully dosyasının içindeki bully exe yi belgelerime atıyor, sonra belgerimdeki dosya ile değiştiriyor. Bende...
  4. C

CS:GO'da mekan başlatılıyor kısmında donuyor

Merhaba öncelikle laptopum düşük sistemli bir laptop o yüzden düşük FPS alıyorum oyundan ama harita yüklenirken oyun donuyor bir anda, ilk başta oyunu açtığımda da oyun siyah ekranda bekliyor biraz öyle yükleniyor. Bu haritaya girmeme hatasının çözümü var mı? Ekran kartım Intel HD Graphics önce...
Geri