Arama sonuçları: *

1. X

FC24 Splash Screen sonrası açılmıyor.

Epic gamesten FC24 aldıydım hiç sorun yoktu daha yeni bu sorun çıktı karşıma epicten giriyorum başlatılıyor bir sorun yok ondan sonra ea açılıyor öyle bekliyor 5 saniye ondan sonra kapanıyor oyunda açılmıyor her zaman oyunu onar demem gerekiyor ea'den öyle açabiliyorum nasıl düzelticem yardım...
  2. X

GTA V Online'ye girdiğimde bi anda kendi kendine çöküyor

GTA V Online'ye girdiğimde dolaştığım zaman bi anda çöküyor birkaç gün önce hile bir adam bana bulaşıyordu durmadan pcmde sorun olduğunu düşünmüyorum önceden böyle gitmiyordu oyunum ne yapacağım ?
  3. X

TLauncher virüslü mü ?

TLauncher virüslü mü bir kesim var diyor bir kesim yok diyor bana göre bu kadar yıl çalışan bir firma ve herkes tarafından kullanılan bir uygulama bir şey olsa çoktan olurdu diye düşünüyorum.
  4. X

FIFA 23 Steam'de dendiği gibi 100 GB'mı ?

FIFA 23 Steam'de dendiği gibi 100 GB'mı ? Arkadaşımın dosyalarına baktığında 45 GB'lık bir alan aldığını söyledi.
  5. X

Valorant'ta böyle bir hata alıyorum?

Ne yapacağım yardımcı olur musunuz yeniden başlattım kapattım açtım oturum kapatıp girdim ama düzelmedi.
  6. X

Valorant geç açılmaya başladı ?

Hocam bu yeni güncellemeden sonra oyun çok geç açılmaya başladı önceden 15 saniyede falan açılıyordu max şimdi çok fazla oldu neden ?
  7. X

Valorant'ta nişangahım tararken üstteki çizgi gidiyor.

Tararken üstteki çizgi gidiyor nasıl kapatabilirim bunu ?
  8. X

Valorant'ta kötü oynamaya başladım.

Normalde Valorant'da 20 kill üstü alan adamdım şimdi 10 kill'i zor görüyorum derecelide çok sinirleniyorum oyunlarda sebebi nedir, ne yapmalıyım?
  9. X

Aldığım FPS'ler normal mi?

Valorantta her şey düşükte 250-350 fps arası alıyorum yükseğe falan alınca çok bir şey fark etmiyor özelliklerim altımdaki yerde yazıyor CS:GO'da topluluk haritasında 1100 fps gördüğümü söyleyebilirim düşük ayarlarda.
  10. X

Steam PUBG'de istediğim haritayı nasıl seçeceğim?

Steam PUBG'de istediğim haritayı nasıl seçeceğim bilgisi olan var mı rastgele harita diyor istediğim haritayı seçemiyorum sanhok miramar erangel vikendi bu maplerde nasıl oynacağım ?
Geri