Arama sonuçları: *

1. Shaw

Yeni Oyunum Steam'de

Merhaba herkese, gelistirdigimiz korku/gerilim oyunu Bearstone Campsite Steam'de yerini aldı. Steam sayfasini inceleyip beğenirseniz istek listesine eklerseniz bana çok büyük destek olmuş olursunuz. Onun dışında elestirilerinizi dinlemeyi de çokça isterim. Gördüğünüz fragman şu anda bir demo...
  2. Shaw

Gorsel Roman Oyunlari Ilginizi Cekiyor mu? II Anket!

Gorsel roman oyunlarini oynamaktan zevk aliyor musunuz?
  3. Shaw

Öneri Aktif Olarak Oynadığımız Oyunları Paylaşalım

Aktif olarak High On Life oynuyorum ve şu an Steam'de 92 TL, Gamepasste bulunuyor çizgisel ve farklı türde bir FPS oyunu arayanlar için güzel bir oyun. Sizler neler oynuyorsunuz şu an?
  4. Shaw

Dying Light 2 Alınır Mı?

Merhaba iyi geceler herkese. Kıyamet sonrası bir açık dünya/aksiyon oyunu ariyorum, biraz da rpg soslu olursa tadından yenmez. Bu süreçte birçok oyuna baktım ama beni tatmin edecek şeyi bir türlü bulamadım bu alanda bolluk var ama kalite düşük seviyede sanırım. İstediğimi verebilecek bir...
  5. Shaw

Yardım SCUM CO-OP Oynanıyor mu?

Scum'a iki kişi girip co-op şekilde oynayabiliyor muyuz? Oyunun tam içeriği nedir?
  6. Shaw

Öneri Zombili Açık Dünya veya Base Kurup Savunma Oyun Önerisi

Zombili Açık Dünya veya Hayatta kalmak için base benzeri yerler kurup savunmalı oyun önerisi yapabilir misiniz? Piyasada adı çok geçen Dying Light, Days Gone, The Forest vs. oynadım.
Geri