Arama sonuçları: *

1. mardin padişahı

BATMAN ARKHAM ORİGİNS ELEKTRİKLİ BATRANG

Arkadaşlar merhaba batman arkham origins onuyorum ama elektrikli batranga geçemiyorum eşittir simgesi çıkıyor nasıl seçicem takıldım kaldım yardım ederseniz çok sevinirim = bu işaret çıkıyor
  2. mardin padişahı

Wolfenstein hangi sırayla oynanır

merhabalar sorum başlıktaki gibidir cevaplarınız için teşşekür ederim
  3. mardin padişahı

halo oynanırmı ve sıralaması

merhaba arkadaşlar halo başlayacağım ama hikayesini bilmediğim için hangi oyundan başlanır bilmiyorum ve başlasam bile oyun tatmin eder mi güzel mi şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
  4. mardin padişahı

metro serisi birbiriyle bağlantılımı

merhaba arkadaşlar metro serisi nin exodusu oynadım ve çok beğendim ama tek oynadığım metro oyunu buydu diğer oyunlarınıda oynayacağım ama hangi sırayla ve hikayelerinin bağlantısıyla devam etmek istiyorum hangi oyundan başlıyayım 2033 den mi veya başka oyundan mı cevaplarınız için saolun ve...
  5. mardin padişahı

UNCHARTED™: Hırsızlar Mirası Koleksiyonu hangi sırayla oynanmalı

merhaba arkadaşlar bu oyunu indirdim ama 2 tane oyun var içinde hangsiini sırayla oynayacam Uncharted 4: A Thief's End var bide Uncharted: The Lost Legacy hangisini ilk önce oynamam lazım hikayeye göre
  6. mardin padişahı

yıllardır bulamadığım oyun

Merhabalar size 2014 2013 yılları arasında oynadığım ve ismini hatırlamayıp ve yıllardır aradığım oyunu bulmak için yardım istiyorum.Oyun 4 veya 5 kişilik asker timinden oluşuyor ve arabayla oyunun başında görev yerine gidiyorlar karakterler arasında değişim yapabiliyorsunuz ve oyun fps değil...
  7. mardin padişahı

Battlefield 1 Revolutionın Battlefield 1 Den Ne Farkı Var??

Merhabalar arkadaşlar xboxdan battlefield 1 oynayacağım ama normali yok o yüzden revolution indiricem youtuberlerin oynadığından farkı yoktur değilmi?
Geri